RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 30. detsember 2013

Konservatiivne Rahvaerakond andis advendikampaania loosivõitjatele kingid kätte

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond korraldas sel aastal  alates esimesest advendist igal nädalavahetusel erinevais Eesti paigus advendikampaania, mille käigus jagas inimestele kommi ning kogus kingisoove. Kampaania eesmärgiks ei olnud levitada poliitilisi sõnumeid vaid viia lihtsat jõulurõõmu inimestele nii advendi ajal kui jõulupühadel.
Üle-eestilise kampaania ajal koguti kingisoovid kokku piirkonniti. Erakonna aseesimehed loosisid piirkonna, kus 10 kingisoovijat sai veel vana aasta sees isiklikult Jõuluvanalt oma kingi. Loosiõnn naeratas Pärnu ringkonnale.
Teisel jõulupühal külastasid jõuluvana ja Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna aseesimees Margo Miljand Pärnu linna kümmet perekonda, kelle kirjapandud kingisoovid oli Fortuuna täitmiseks valinud.
Kampaniaidee algataja Margo Miljandi sõnul olid inimesed meeldivalt üllatunud ning võtsid jõuluvana rõõmuga vastu. Suurimad pakid olid ühe pere aastasele tütrele talvejope ning ühele eakamale prouale kohviautomaat. Näha oli, et jõulusoovid oli kirja saanud mitte nalja pärast vaid inimesed soovisid praktilisi asju.
Eesti Konservatiivne Rahvaerakond plaanib samataolist üle-eestilist advendikampaaniat ka järgmise aasta lõpus ja soovib kogu Eesti rahvale meeldivat aastavahetust ning head uut aastat!
Allikas: http://www.ekre.ee/konservatiivne-rahvaerakond-andis-advendikampaania-loosivoitjatele-kingid-katte/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP