RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 9. detsember 2013

Slovakkias tõusmas “paremäärmuslik” partei

Üks kaheksast Slovakkia administratiivsest piirkonnast, Banska Bystrica, saab peagi valitsetud süsteemimeedias paremäärmuslaseks tembeldatud rahvuslase Marian Kotleba poolt. Meie Slovakkia Rahvaparteid esindav Kotleba võitis 55% häältest ja marsib võimsa hääleenamusega kohalikku volikokku.
Kotleba poolt 2010. aastal asutatud Meie Slovakkia sai 2010.aasta parlamendi valimistel vaid 1,3% häältest, sarnaselt nagu juhtus hiljuti 2011. aastal asutatud Eesti Konservatiivse Rahvaerakonnaga kohalikel valimistel. Toona süsteemimeedia justkui naeris oma pilkavate artiklitega üle. Mõni aasta hiljem on aga mäng sootuks teine. Partei on kiirelt kasvav, üha rohkem inimesi on Euroliidu diktaadist ja kohalike liberaalide saamatusest väsinud ning parteiga liitunud.
Meie Slovakkia on rahvuslik erakond, mis seab oma rahva huvid esimeseks ja soovib tegeleda romade sisserändest tekkinud probleemide ja töökohtade loomisega läbi riiklike meetmete. Riik peab rohkem sekkuma majandusse on selge sõnum ja tegevuskava alustalasi, mida erakond esitab.

Allikas: http://staap02.wordpress.com/2013/12/07/slovakkias-tousmas-paremaarmuslik-partei/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP