RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 4. detsember 2013

MATTI ILVES: PEDOFIILID NÕUAVAD OMA "ÕIGUSTE" AUSTAMIST!

Hiljuti kirjutasin, et homoseksuaaide järel on oma "inimõiguste" austamist hakanud nõudma zoofiilid (SIIN) ja on oodata veel teiste selliste inimjätistest koosnevate gruppide liitumist selle ehtsa liberaaldemokraatliku liikumisega. Asjad arenevad ja nüüd ongi USA-s asunud õigusi nõudma ei rohkem ega vähem kui pedofiilid!
Arvtavasti ei lähe kaua aega, kui sellised nõudmised esitavad ka Euroopa Liidu pedofiilid.

USA ajaleht "Excerpted Northern Colorado Gazette" avaldas artikli pealkira all - "See algab: pedofiilid nõuavad samu õigusi kui on homoseksuaalidel".
Artiklis kirjutatakse, et pedofiilid kasutavad sama taktikat kui gei aktivistid. Väidetakse, et nende orienteeritus lastele ei erine sisuliselt kuidagi hetero- ja homoseksuaalide käitumisest. Kui homoseksuaalsusest sai lihtsalt alternatiivne eluviis seksuaalse sättumuse alusel, siis loogiliselt võttes ei tohiks olla enam midagi tabu.
Sellel aastal teatasid ka kaks Kanada tuntud psühholoogi et pedofiilia on lihtsalt seksuaalne orientatsioon nagu homoseksuaalsus või heteroseksuaalsus.
Juba aastal 1998 andis APA (Ameerika Psühhiaatrite Assotsiatsioon) välja aruande, väites, et negatiivne mõju  täiskasvanute seksis lastega oli ülehinnatud ja enamik mehi ning naisi ei teatanud halvast mõjust nende seksuaalsusele lapsepõlves seksuaalse väärkohtlemise kogemusi arvestades!
Sõna on võtnud ka instituut "Advanced Study of Human Sexuality" San Franciscost ja on oma veebilehel kirjutanud seksuaalsete põhiõiguste osas, et vabadus peab olema mistahes seksuaalse mõtte, fantaasia või soovi realiseerimiseks ja keegi ei pea olema diskrimineeritud oma vanusest või soost sõltuvalt. Keelatud on vaid neid soove viia ellu vägivalla, sunni või pettuse teel.

Nii valmistatakse meie tsivilisatsiooni ette sisenema täiesti moraalitusse ühiskonda, kus midagi ei ole enam püha. See sarnaneb juba olukorraga mis valitses Soodomas ja Gomorras, teame ka kuidas need liiderlikud linnad hävisid. Umbes sarnaselt hävib ka meie ühiskond, kui me ei suuda hullunud globaliste-massoone peatada.

Kasutatud allikas: http://patdollard.com/2013/07/it-begins-pedophiles-call-for-same-rights-as-homosexuals/

2 kommentaari:

Anonüümne 4. detsember 2013, kell 22:22  

Järjekordne hirmukampaaniale toetuv libauudis.

Matti Ilves 5. detsember 2013, kell 11:24  

Anonüümne kommentaator loobib vaid sõnu. Aga kus on tõestus, et see on libauudis? Seda pole.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP