RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 18. detsember 2013

Skandaal! Ajaleht avaldas tõest statistikat immigratsioonist avaldanud raamatu reklaami

Rootsi kommunistid ja vasakliberaalid on tekitanud taas hala, kui ajaleht “Dagens Nyheter” avaldas immigratsioonifakte esitleva ja raamatuks käetud uurimustöö “Invandring och mörkläggning.” Tõlkida võiks seda kui “Immigratsioon ja katkestus.”



Vasakpoolsed panid üürgama enne, kui olid seda teost isegi lettidel näinud rääkimata lugenud. Raamatus toob oma rahadega teose ilmumist finantseerinud autor Karl-Ove Arnstberg välja kuidas kommunistid ja liberaalid on aastatel 2000-2013 vajaliku tööjõu, sõjapõgenike, vahetusõpilaste jms egiidi all Rootsi lasknud miljonil immigrandil, kellest üle 60% elavad abirahadest.
Vasakpoolsed lõdvendasid piiripoliitikat populistliku loosungiga tagada võrdsus, mitmekesisus ja majanduslik kasv. Nende võimu peaoht oli rahvusriik, mis tuli uuskodanike abil ja uue valijaskonna abil hävitada. Seda siis ideeliselt.
Populistlik põhjendus  oli, et ei tekiks rohkem sõdu tuleb rahvusriigid mitmekesistada ja väheneva iibe tingimustes majanduskasvu jätkumiseks uusi tarbijaid sisse tuua.  Osaliselt on see täide läinud, sest näiteks igasuguste ettekäänete näol kodakondsuse saanud sissetungijad on osutunud suuremas mahus vasakerakondade valijaskonnaks(seda seniks ei ole valida moslemi või aafriklaste erakonda) kelle häälte abil võimu teostada aga majanduslik kasu on totaalne etniline enesepettus. Suurem osa ei ole võimelised madalamate intelligentsusnäitajate(aluseks IQ testid, PISA testid jne) tõttu tagama vajalikku lisandväärtust, elavad riigi kulul ning nõuavad üha suuremaid kodanikuõigusi.

Allikas: http://nsblogi.com/2013/12/14/skandaal-ajaleht-avaldas-toest-statistikat-immigratsioonist-avaldanud-raamatu-reklaami/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP