RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 5. detsember 2013

Anti Poolamets Facebook´is

Rootsi ja Norra piitsutavad ennast kehvade PISA-testi tulemuste pärast.
Rootsi pettumus oli suur, eriti kui selgus, et ta jääb maha nii teistest Põhjamaadest kui Balti naabritest. Isegi Leedu ja Eesti tulevad paremini toime kui nemad, muretses Dagens Nyheteris Johan Augustin. Eesti on loodusteaduste tundmisel Euroopas Soome järel teine. „Rootsi vajub nagu kivi“ ütles Õpetajate Liidu esinaine Eva-Lis Siren. Lugemises on Rootsi kukkunud isegi alla Euroopa keskmise. Riigid, mis asuvad tipus nagu Soome ja Eesti ning Aasia maad on rõhku pannud õpetajate palgale ja õppetaseme järelevalvele. Rootsi peaks neist eeskuju võtma, arvas haridusminister Jan Björklund. Sotsiaaldemokraadist endine haridusminister Ibrahim Baylan ütles: "Miski on väga valesti".
Artikli link: http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-1288628236470.html
Huumor seisneb selles, et Rootsi toob eeskujuks Eesti suhtumist õpetajate palkadesse. Usutavasti on nende õpetajad ka võrreldes teiste elukutsetega päris normaalselt makstud. Põhjuseid tuleb otsida sotsialistlikus haridusmentaliteedis, mille järgi hinnete panemine on üks paras repressioon vaeste õpilaste vastu. Kõik on võrdsed! Samuti tasub mõelda sotside haridusministri Ibrahimi panusele ning kindlasti "toetavad" Rootsi reitinguid Stockholmi eeslinnades elavad immigrantnoored, kes võitlevad haridusliku rõhumise vastu koolimajasid süüdates.
_________________
Haridusest lugege veel SIIT.
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 6. detsember 2013, kell 11:30  

AP ei käsitle
miks parimad olid 4 hiinlaste riiki (Hiina, HongKong, Singapur ja Taiwan). Nad olid 100p kõrgema tulemusega! Kas AP teab mis on konfutsionistlik kool ja kasvatus, kohfutsionistlik isamaalisus! Seal on edu põhjus ja multikulti viha.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP