RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 16. detsember 2013

MATTI ILVES: SAKSAMAA SIONISTID TEEVAD TEISE KATSE KEELUSTADA NPD

Saksamaa Rahvusdemokraatlik Partei (saksa keeles - Nationaldemokratische Partei Deutschlands, NPD) on 1964. aastal Saksamaal Hannoveris asutatud poliitiline liikumine, mis esindab peamiselt rahvuslikult meelestatud ja immigratsioonivastaste valijate huve.
NPD-l on praegu kõigest 6 000 liiget, erakond võitis vaid 1,3 protsenti häältest Saksamaa üldvalimistel 22. septembril 2013. Saksamaa parteide rahastamise seaduse alusel saavad nad riigikassast 1,4 miljonit eurot (1,9 miljonit dollarit) maksumaksja raha.

Esimene katse NPD keelustamiseks tehti juba 2003. aastal, kuid siis lükkas konstitutsioonikohus selle algatuse õnneks tagasi. Neid süüdistatakse agressivses välismaalastevastases hoiakus ja ideoloogias, mis pidavat olema sarnane Adolf Hitleri Natsinaalsotsilistliku Parteiga.

Ettepaneku keelustada NPD on esitanud sionistid 16. liidumaalt ning see jõudnud Bundesrat´i (parlamendi ülemkoda, mis esindab riiki) ja sealt saadetakse see soov kuulutada erakond lindpriiks jälle konstitutsioonikohtusse. Aga siiski on mitmed Saksamaa poliitikud väljendanud arvamust, et eduvõimalus on kaduvväike, sest selline partei keelustamise otsus oleks kehtiva põhiseduse vastane.


Kasutatud allikas: http://whiteresister.com/index.php/reports/812-rotten-zionists-unveiling-new-bid-to-ban-nationalists-party
_____________
NB! Äsja selgus, et kasutatud allikas ei ole enam ülaltoodud lingilt kättesaadav, võib-olla on see blokeering ajutine.
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 16. detsember 2013, kell 15:54  

NPD jälitamine on totaalne nagu Stalin jälitas kodanlikke natsionaliste. Tasulised agendid, provokaatorid jt on töös.
Uskumatu politseiriik. BND jälitusmasinaga mille kõrval oli STASI väga leebe ja inimlik.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP