RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 22. september 2015

Jaan Hatto: 3. maailmasõja maaletoojad

Fotol Jaan Hatto kõnelemas

Eestis võivad mõned omavalitsused või ka eraettevõtjad teinud olla ränga vea, lubades vastu võtta nn. pagulasi. Näited Soomest osundavad, et loodetud "piiratud arvu orbude", "perekondade", "ainult kristlaste" asemel saabub kümneid ja võib-olla sadu eranditult  muhamediusulisi elujõus täisealisi mehi, sest nemad ongi tegelikult ainsad "pagulased", kelle hulgas on, nagu praeguseks selgunud, kindlaks tegemata hulk ISIS-e, Al- Shabaabi, Al-Nusra, Al-qaeda, Hizbollah´, Moslemi Vennaskonna või mõne teise terroriühenduse võitlejaid. Soome www.patriootti.com netilehekülg 18. septembrist 2015 http://www.patriootti.com/sprn-pakolaisfarssi-etenee-keski-suomessa/ kirjeldab, kuidas on tõsiselt hädas Äänenkoski linna linnapea Matti Tuononen: "Linn ei ole saanud siiamaani ametlikku ega mitteametlikku palvet pagulaste vastuvõtukeskuse asutamiseks. Linna suhtumine on olnud positiivne vaid ilma vanemateta saabunud alaealiste assüülitaotlejate paigutamisele Keski-Suomen Opisto ruumidesse" (Soome k.: "Kaupunki ei ole edelleenkään saanut virallista eikä epävirallista pyyntöä vastaanottokeskuksen perustamiseksi. Kaupunki on suhtautunut myönteisesti ainoastaan ilman vanhempiaan saapuneiden alaikäisten turvapaikanhakijoiden sijoittamiseksi Keski-Suomen Opiston tiloihin" ). Orbude asemel saabus väikelinna kümneid (täpset arvu pole antud) täisealisi, elujõus muhamediusulisi mehi.

 Linn on võetud politsei valve alla, selgub samast artiklist. Kohalikke elanikke ei lubata enam koguneda, soome rahvuslasi ilmselt jälgitakse, sest nende aktivistid võetakse politsei poolt kinni, kuigi neil pole muid kavatsusi, kui vaid Äänekoskist läbi sõita, ja kästakse linnast neil lahkuda. Oma kodanikud, oma maa linnast! Kogunemise keeld ei kehti ilmselt nn. pagulastele, kes kogunevad ja on väga pahased neile kohapeal võimaldatud tingimuste peale. Neile olevat lubatud luksuskorterit pealinnas. Kümmekond hakkab jala, oma käe peal, mööda kiirtee serva minema, Jyväskylä poole, lootes jõuda sihtmärgini. Politsei ei sekku, kuigi registreerimata ja kehtivate dokumentideta võõramaalased mööda nende maad omakäeliselt liiguvad. Kust on pärit mainitud kõrgelennulised lubadused? 

Rootsi-, taani- ja ingliskeelsetel internetilehekülgedel võib leida pilte ja väljavõtteid Lähis-Idas ja Põhja- Aafrikas levivast värvitrükis araabiakeelsest brošüürist, kus Euroopasse väljarändajatele lubatakse tasuta luksuskorterit pealinnas, ülalpidamist riigi kulul elu lõpuni ja isegi blondi tüdruksõpra – riigi poolt, seniks kuni soovi korral oma naine või naised järele jõuavad (ärge kergitage kulme, kui teate nende arusaamist naistest). Brošüüris on pildid mitmespool Euroopas toimunud massisisserännet pooldavatest meeleavaldustest, kus osavõtjateks olid peaaegu eranditult noored naised. All seisab tekst, et naised nõuavad endale "tõelisi mehi" islamiusulistest maadest (ärge kergitage kulme, kui teate nende arusaamist euroopa meestest). Peale selle kubisevad brošüürid mööda Euroopa riike asutatud kõiksugu "pagulasabide" telefoninumbritest, kust võivat abi otsida, kui kuskil peaksid teel "paradiisi" takistused ilmnema. Kriitikud kahtlustavad, et brošüüre trükitakse, rahastatakse ja levitatakse George Sorose ja tema üleilma levinud "avatud ühiskonna fondide" poolt, sest "pagulasabid", kelle telefoninumbrid võib sealt leida, on samuti samade fondide asutatud. Eestis rahastavad mainitud fondid "Avatud Eesti Fondi", MTÜ-sid "Pagulasabi" ja LGBT. 

Viimastest kirjutasin läinud aasta oktoobris "Rahvusliku Teataja" 30. numbris: "George Soros on multimiljardär- USA kodanikust Ungari juut. Avatud Eesti Fond ei ole mingi üksik- eraldi nähtus, kuulub miljardäri poolt asutatud rahvusvahelise võrgustikku Open Society Foundations, kellel on oma "Avatud Ühiskonna Fondid" enam kui 70-s, teistel andmetel, sajas riigis. /---/ Sorose miljardid tulevad klubisse kuulumisest: Fordi ja Rockenfelleri fondidelt. Juba ingliskeelses Wikipedias on kirjas, et avatud fondid tegelevad tegelikult ühiskondade õõnestamise ja laostamisega, kehtestamaks nn. "uut maailma korda" - NWO-d, ehk siis Ameerika ülirikaste juudipankurite üleilmset türanniat. /---/ Nad on suuromanikud peaaegu kõigis rahvusvahelistes suurkorporatsioonides ja lõpuks omavad samuti Euroopa Liitu- just nimelt omavad. Nende poolt korraldatud bilderbergide kogunemistel on Soros sage külaline. Ühed fondid rahastavad teisi, teised kolmandaid jne. - lõpuks tegelikud rahastajad kaovad kauguse ja teadmatuse hämarusse".


6 kommentaari:

Anonüümne 22. september 2015, kell 12:21  

Poliitshow meie elus. ... Ну, и ещё два слова о том, кто такие "вип-персоны" - гаранты, премьеры, резиденты и прочие.

Пора уже привыкать к мысли, что номинальный остов власти вообще мало совпадает с реальным. Вылезать из песочницы. Всё, что для этого надо - уже перед глазами.

Возьмите любого из "первых лиц" "мировой политики". Интересно, чем он управляет и как?

Любой президент, премьер, диктатор, демократор... ежемесячно подписывает пачку документов, которыми, собственно, и осуществляется управление - указы, приказы, распоряжения, постановления... Толщиной в три-пять пальцев, не меньше. Плюс согласования со своими ведомствами, министерствами, парламентами, но это в районе центнера, для примера нам хватит и "именной" стопки. Стопку физически одному лицу только на раз прочесть можно, но "публичному" випу, "первому лицу" даже это не положено, потому что - дебилизор смотрите - сегодня он на глазах у всего мира в теннис, гольф, на домбре или саксофоне играет, завтра яхтой, последней моделью авто или самолётом управляет, послезавтра послов принимает, или сам в Москву, Тель-Авив, Нью-Йорк прибывает, а в основном (главное занятие випов!) на массовых действах, съездах, форумах, оонах-моонах в галстуках, в давосах-маосах без галстуков, в партейных, мальтейных, ветеранских, республиканских, и т.д. и т.д. и т.д. президиумах-музидиумах заседает... И так все дни, поминутно расписанные, на месяцы вперёд. Чем он реально управляет, если свои же подписанные бумаги в лучшем случае мельком видит. Тяжёлая артистическая судьба - вот что такое карьера випа. "Публичные персоны" - как раз последние в реальной структуре власти, миражи, "говорящие пиджаки" со штатом сотрудников, обеспечивающих надлежащий вид и своевременную подачу тезисов для озвучки. Вся нынешняя "система управления" с её публичными випами, "политикой", "партиями", прочим - просто медиа-шоу "для глупых людишек", ничего более.

И из этих обшарпанных кулис сегодня как раз и вырисовывается на свет рыло реального управленца. Весьма растерянное оттого, что чего-то не получается. В этом ещё одна знаментальная особенность нашего времени.

Anonüümne 22. september 2015, kell 14:00  

Приговор Европе. Европа должна исчезнуть. https://www.youtube.com/watch?v=-wYSkIr2PuE&feature=youtu.be

nuntsel 22. september 2015, kell 15:24  

Aga rahvas is3 lubab ennast lüpsta ja manipuleerida,see NWO oli teada juba väga kaua aega tagasi,kõige hullem on see----kuidas terve maailma elab roosas mullis ja mõtleb ühtemoodi kõikidest asjadest,hetkel teeb seda meie oma valitsus,kuid on 20 aastat hiljaks jäänud....ajupesuga.

Anonüümne 22. september 2015, kell 16:41  

Hea film "Üle trumbatud", 15.09, ETV2. Raha ja võimu ülemvõimust kõikjal maailmas. Šotimaa mvalitsus langes rahvusvahelise supertähe Trumpi lõksu. Hiilis mööda ehitus- ja keskkonnaseadustest, kuna tal on palju raha. Šotimaa valitsus kaalus tõsimeeli elanike väljaajamist kodudest ja otsis sundmüügile põhjendusi. Küla oli politsei valve all nagu praegu Soome linn, igameheõigust piirati,tee rajati valitsuse nõusolekul inimese maa peale, allikas kaevati kinni, inimene jäeti veeta.

Öeldakse, et tegelikult on maailmas vaid nii 200 suurkorporatsiooni, kogu ülejäänud maailm on nende poolt kontrollitud allüksused. See võib isegi tõsi olla, sest isegi Euroopa valitsused pole iseseisvad.

Mida tähtsamad maailmavalitsejad on otsustanud, see viiakse täide, isegi kui see on seaduste vastu. Seadused kohandatakse maailmavalitsejate soovidega.

Anonüümne 23. september 2015, kell 10:08  

Täpselt nii see ongi. Euroopa islamiseerimine toimub kindlate reeglite järgi. Charly Hedbo karikaturistide tapmise ja järgneva palagani korraldasid samad tegelased. Suurem osa rahvast käitub nagu lambakari.

Anonüümne 26. september 2015, kell 10:51  

Rahvas elab jah "roosas mullis", mille on loonud New Age liikumine. New Age aga on üks osa NWO plaanidest, uinutades inimesed õndsalt "roosas mullis" tegevusetult istuma.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP