RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 28. september 2015

Sven Kivisildnik: (:)kod Reigo Vali soovitab

(:)kod Reigo Vali soovitab literaatide palvel ja fekaalide pealekaebamisel juhtunud vihakõnemenetlusest teha mõningad järeldused, osundan:

TÄHELEPANU!

Nüüd on antud teema ka meediasse jõudnud.
Kunagi ei otsita teie kodu läbi nö juhuslikult. Alati tuleb tuleb teile koju kiri või telefonikõne ning kutse vestlusele tulla. Loomulikult ei mainita teile, mis põhjustel.
Seega minu soovitus, kui lähete uurija juurde vestlusele, siis enne seda tehke oma elukoht arvutitest ja andmekandjatest, tühjaks nii igaks juhuks. Viige kogu kraam mõne usaldusväärse tuttava juurde. Vältige lähisugulaste elukohti, kuna ka seal võib toimuda läbiotsimine.
Niisama öösel uksele koputades selliseid läbiotsimisi ei korraldata. Alati eelneb kutse "kohvile" tulla. Politsei vajab sisenemiseks teie käes olevat eluruumide võtit. Kui jaoskonnas olete, pole enam pääsu läbiotsimisest.
Kõige suurem jama ongi, et teie arvuti on 2 nädalat kuni 2 kuud politsei ekspertiiiisis. Kõik oleneb järjekorra pikkusest.
§ 151. Sotsiaalse vaenu õhutamine
Tegevuse eest, millega avalikult on kutsutud üles vihkamisele või vägivallale seoses rahvuse, rassi, nahavärvi, soo, keele, päritolu, usutunnistuse, poliitiliste veendumuste, varalise või sotsiaalse seisundiga, - karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.
http://www.postimees.ee/3342095/vaenu-ohutamises-kahtlustatava-kodu-otsiti-labi

Allikas: Facebook
____________
Kas see ei sarnane juba kutsele KGB-laste juurde vestlusele minna ja soovitustele, kuidas siis käituda? Ajad on hullud ja järjest hullemaks lähevad.
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 29. september 2015, kell 11:25  

Kas siis tänapäeval polegi veel võimalik politseil inimese arvutis nuhkida nö kaugelt?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP