RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 2. september 2015

MATTI ILVES:"VAESED PAGULASED" ÜÜRIVAD JUBA ERALENNUKEID

Uskumatu lugu, kümme vaest immigranti-pagulast üüisid eralennuki, et lennata Rootsi varjupaika taotlema. Immigrandid teavad kindlalt, et Rootsi võtab kõik varjapaigataotlejad vastu ja tagab neile elukoha ja sotsiaalse kindlustatuse!
10 varjupaiga taotlejat tulid lennukiga Cessna 680 Beirutist ja maandusid  Sturup´i lennujaama väljaspool Malmöt. Nüüd on nad antud juba üle Migratsiooniametile ja kahele neist on väljaantud alaline elamisluba, kuna nad on Süüria kodanikud, teiste taotlused on veel menetlusel.
Lennuki väärtus on 55 miljonit rootsi krooni ja võimud ähvardavad selle konfiskeerida, aga vaevalt nad seda teevad. See ahvatleb üha rohkem immigrante tegema ühte väikest reisi Rootsi. Täpselt sama asi on Euroopa Liiduga, kust neid tagasi ei saadeta ja võetakse kahel käel vastu.
Keegi ei julge suures meedias välja ütelda, et Euroopa Liidus on alanud rahvusriikide hävitamine ja segarahvuse kujundamine täpselt nii, nagu on toimunud sisserändajate riikides, näiteks USA-s. Euroopa Ühendriikide tulekus on juba kokku lepitud kõikide Euroopa Liidu presidentide poolt ja see surutakse nii või teisiti läbi.
Ja nüüd tuleb veel meelde tuletada eelmise Euroopa Nõukogu presidendi Herman van Rompuy ütlust, avaldatud ka meie meedias, et "rahvuslus on Euroopa suurim vaenlane ja viib sõjani" (seega ka rahvusriigid) ja praegu käibki nende likvideerimine, ainult üks ammune plaan on toodud SIIN. Meil tuleb teada tegelikku põhjust, miks on vallandatud pagulaste kriis ja alles siis saame selle vastu võidelda.

Kasutatud allikas: http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.610/unbelievable-asylum-seekers-came-to-sweden-in-private-jet.ht ml

P.S. Facebooki grupis Ei Pagulasmassidele on õige arad moderaatorid ja ei avaldanud minu tänast postitust pagulastest, mille lõpus ütlesin kuidas asjad tegelikult on, sest ei saa võidelda millegi vastu, kui ei teata asjade olemust. Kustutasin ennast ka sealt grupist.
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 2. september 2015, kell 18:19  

Plaanid on paigas juba ammu.
http://golden-dawn-international-newsroom.blogspot.com/2013/01/the-coudenhove-kalergi-plan-genocide-of.html



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP