RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 7. september 2015

Esmakordselt USAs: kristlasest ametnik kongis «kuni kuuletumiseni»

Lõppeva nädala neljapäeval vangistati Ameerika Ühendiikides «kuni kuuletumiseni» Kentucky osariigi Rowani maakonna ametnik Kim Davis (49), kes keeldus kristlasena panemast paari samast soosti isikuid, milleks andis hiljuti korralduse föderaalkohus.

Nagu selgitas ringkonnakohtunik David Bunning, «ei või kohus vaadata läbi sõrmede seaduse meelevallaga antud korralduse eiramisele. Kui inimestele antakse võimalus valida, milliseid käske nad täidavad, võib see tuua kaasa probleeme,» vahendab New York Times.

«Täna sai kohtuanarhiast kohtulik türannia,» ütles demokraadist Davise kaitseks vabariiklasest Texase senaator Ted Cruz.
Davise advokaadi Roger Ganhami sõnutsi on tegemist pahaendelise hoiatusega kristlastele kogu maal. «Esimakordselt ajaloos vangistati täna Ameerika ametnik selle eest, et ta usub, et abielu on liit ühe mehe ja ühe naise vahel,» ütles Ganham.
«Ning seejuures on talle antud korraldus jääda sinna [vahi alla], kuni ta on valmis meelt muutma, kuni ta on valmis muutma oma südametunnistust oma usu osas,» lisas advokaat.

Allikas: http://maailm.postimees.ee/3318393/esmakordselt-usas-kristlasest-ametnik-kongis-kuni-kuuletumiseni?utm_source=maailm.postimees.ee&utm_medium=button_article&utm_content=3318393&utm_campaign=fb_social
________________
Kõik mida tehaske USA-s jõuab varem või hiljem ka ELi. Kui meelt ei muuda istud vangis kuni surmani! Õudne, mida tehakse demokraatiat teistele õpetavas riigis.
M.I.

2 kommentaari:

Jaanus Saar 8. september 2015, kell 12:41  

Absoluutselt kohutav! Varsti ootab selline juudi sitt meid kõiki, see naine on kangelane. Julgus seista oma vaadete ja tõekspidamiste eest on ainus, mis selle riigi veel päästa võib

spil 9. september 2015, kell 12:06  

paarkümmend aastat tagasi oli veel samasooliste liit kriminaalne, abielu oleks olnud ennekuulmatu. ametnik käitub selle järgi, mida ta on terve elu õigeks pidanud. uued ajad, uued kombed.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP