RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 24. september 2015

MATTI ILVES: AVAMEELSELT PÕGENIKEKRIISIST

Põgenike-pagulaste-immigrantide kriisile ei leita enne lahendust, kui sellest ei hakata rääkima avameelselt ja ei vaagita kõiki põhjusi, mis selle kriisi Euroopa Liidus vallandasid.

Sellise kriisi vallandumise põhjusteks oli kõigepealt USA ja tema NATO liitlaste tegevus rahvusvahelisel areenil, ning presidendi George W. Bush´i 2001. algatatud terrorismivastane sõda.

Pärast 2001. aasta 11. septembri terrorirünnakuid USA-s alustas USA juba 7. oktoobril Afganistani sõda, mis tegelikult kestab veel siiani ja lõppeb sealse korrumpeerunud "demokraatia" kukutamisega Talibani poolt.
Järgmine terrorismivastane sõda toimus Iraagis 2003. aastal, kus kukutati Saddam Husseini valitsus. Saddam Hussein hoidis küllaltki karmi käega ohjes seda mitmerahvuselist riiki. Ameerika Ühendriikide vägede väljaviimise viimane etapp Iraagist algas alles 2010. aasta augustis. Selle sõjaga saavutati jälle ülinõrk "demokraatia" ja selle demokratiseerimise tagajärjel käib riigis sõda kuni siiani ja nüüd, kasutades ära ebastabiilsust riigis sündis veel Islamikalifaat, ISISe edasitung veel mitmetesse riikidesse.
ISISe vallutuste 5. aasta plaan

Siis veel Araabia kevad, sai alguse 2011. aasta esimeses pooles ja võim vahetus Tuneesias kui ka Egiptuses. Liibüas kasvas see koguni "kodusõjaks".
Tegalikult toetasid ja aitasid kaasa Araabia kevadele kõik progressiivsed Lääneriigid.

Eraldi tuleb veel rääkida Liibüast, sest sealsete sadamate kaudu tuleb peamine ebaseaduslike immigrantide vool Euroopa Liitu üle Vahemere.
Liibüa sõda algas ametlikult 2011. aasta 15. veebruaril toimunud valitsusvastastest meeleavaldustest. Tegelikult aga 10. märtsil, sest siis tunnustas Prantsusmaa Liibüa opositsiooninõukogu (opositsooni mässulised said kõikvõimalikku abi Lääneriikidelt juba enne sissetungi) riigi ainsa legitiimse jõuna. Juba paar päeva pärast seda ründaisd Prantsumaa eetvõttel Liibüat 8 Lääne ja 10 Ida-Euroopa riigi lennukid, maismaa eriüksused saatsid Liibüasse Prantsusmaa ja Suurbritannia.
Lõpuks tapeti ka Kaddafi, kes olid oma sotsialismiga ja riikliku naftakompanii tuludega viinud riigi õitsvale järjele. Lääneriigid saavutasid kõik enda eesmärgid: ärastasid nafta, hoidsid ära kulddinaari kasutuselevõtmise esialgu Liibüas ja Nicolas Sarkozy ei pidanud tagasi maksma 50. miljonit eurot presidendi valimiskampaaniaks, mille talle, kui sõbrale laenas Kaddafi.
"Türann" Kaddafi oli Liibüas võimul teatavasti 40 aastat ja kogu selle aja jooksul hukati riigi vanglates kokku 20 kurjategiat. Hirmus!
Liibüas saavutati demokraatia asemel karmid šariaadi seadused, riigi jaotumise erinevate vaenutsevate-sõdivate grupeeringute vahel ja kohutava ebastabiilsuse, naftalepingud Läänega aga peavad.

Järgmine algatatud sõda "demokraatia" nimel toimub siiani Süürias, algas ametlikult 2011 aastal, kuid võttis tõelise sõja mõõtmed 2013 aastal, kui sõjategevusse sekkus Süüria armee. Valitud president Bashar al-Asad on laialdaste volitustega, ametlikel andmetel sai ta presidendivalimistel 97,2% valijate häältest, oli ka ainus kandidaat. Seega Lähis-Ida täielikult tavaline valitseja ja palju demokraatlikum kui Saudi-Araabias, seal ei taheta sõna "demokraatia" isegi kuulda ja ometi on lääneriigid sealse kuninga ja naftašeikidega kõige paremad sõbrad. Saudid raiuvad siiani näiteks varastel käe otsast, tõsi, tänapäeval tehakse seda "ülimalt demokraatlikult "  amputatisooni abil.
Süüriale saigi saatuslikuks nafta! Süüria põhilisteks maavaradeks on nafta ja maagaas, aga neid oli leitud väikestes kogustes ja seega ei olnud mingit mõtet lääneriikidel  sõda alustada.
Just enne "kodusõda" avastati Süürias suured naftaleiukohad. Naftat leiti ülisuurtes kogustes ja kui need kasutusele võtta, võib naftatoodang tõusta seal sama suureks kui on naftarikkas Kuveidis, mis on maailmas suuruselt 5. naftatootja 7,03%-ga ja eespool ka Venemaast. Võrdluseks võib tuua veel Saudi Araabia 17,76%-ga.
Nii, nüüd oligi Lääneriikidel aeg algatada mässuliste gruppide toetamisel ja relvastamisel kodusõda!

Sõdadega ebastabiliseeriti rida riike, sest nõnda saavutati lausa kaks eesmärki korraga, haarata enda kätte nende maavarad ja vallandada tohutu põgenikelaviin Euroopa Liitu, mida on võrreldud juba ajaloost (4.sajand) tuntud rahvaste rändega. Põgenike toimetamisega üle mere tegeldavad kuritegelikud inimsmugeldajad.

Nüüd tuleb kõige tähtsam, mida põgenikelaviiniga püütakse siis saavutada?

 Meil tuleb pöörduda ajalukku ja vaadata ELi alusepanemist Paneuroopa kaudu, millised olid nende tegelikud eesmärgad ja mida püüti saavutada? Tuleb märkida, et Paneuroopa ideedest peetakse rangelt kinni siiani.
Paneuroopa alusepanija ja selle president oli 49 aastat Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi (November 16, 1894 – July 27, 1972), rahvuselt juut. Ta oli vabamüürlane ja kuulus looži "Humanitas" 1922. aastast, mis asus Viinis.
Paneuroopa ja von Coudenhove-Kalergi eesmärgid oli üsna kugeleminevad. Usuti, et individualism ja sotsialism teeksid koostööd, sealt tulebki ELi eesmärk - neomarksism ja suurtööstuse koondamine miljardäride kätte.
Richard Nikolaus von Coudenhove-Kalergi uskus kindlalt, et tulevikus on Euroopa rahvad segaverelised ja kuuluvad euraasia-negroidsesse rassi ja on oma välimuselt sarnased muistsetele egiptlastele, kes olid küllalt tumedad. Taoline segarass asendab rahvaste mitmekesisust.
Ja vähe veel sellest, juutidest kes on "erilised-äravalitud", pidi saama Euroopa uue rassi aadel ja juhtrahvus! Ainult nii pidi juutide saatus Euroopas kujunema kindlaks ja turvaliseks.

Nii, nüüd on meil teada, et meie saatus saab olema sulandumine üheks segarassiks. Praegu juhivad Euroopa Liitu uued tagalesed kuid eesmärgid on samad.
Delfi teatas meile 11. novmril 2010. aastal, et Euroopa Liidu nõukogu president Herman Van Rompuy ütles: "Rahvuslus on Euroopa suurim vaenlane [seega ka rahvusriigid. M.I.] ja viib sõjani."
"Daily Express" avaldas 11. oktoobril 2008 Euroopa Liidu salaplaani, tuua Euroopasse 50 000 000 Aafrika töölist. Neegreid küll toodi, kuid mitte niipalju kui loodeti.
Nüüd on Lääs sõjaga saavutatud tohutu immigratsiooni ja sellega luuakse uut segarassi palju kiiremini!

Tõsiseid küsimusi tekitab ka see, et miks antakse nn. pagulastele kohe alaline elamisluba, mitte aga ajutine? Ajutisest elamisloast oleks ju külalt, minemaks tagasi päritolumaale kui olukord seal normaliseerub. Peale selle käib veel Aafrika riikides tugev propaganda Euroopasse elama asumiseks ja teatatakse, et EL võtab kõik vastu!
Eespool oli lühidalt juttu ka Saudi-Araabisat, kes ise pagulasi vastu ei võta, kuna peavad neid julgeolekuohuks riigile. Saudid tegid iroonilise, uhke käigu ja lubasid Saksamaad aidata pagulastega toime tulla, ning kinkida neile raha 200. mošee ehitamiseks!
Nüüd on selgunud, et pagulastel on kaasas ka araabiakeelsed juhendid, kuidas käituda ja mida rääkida migrtsiooniametnikega, et saada kindlalt varjupaika. Pilt on Soome suundunud paguastele mõeldud õppematerjalist ja eks kirjaoskajad õpetavad siis tarkusi kirjaoskamatutele.

Meil on ainult üks võimalus, kukutada äraostetud, meie rahvast reetnud poliitikud ja astuda kiiresit välja Euroopa Liidust. Võib-olla tehakse asi meile kergemaks ja teised rahvad lagundavad ise selle monstrumi.
_________________
NB! Saatsin selle kirjutise kõigile Riigikogu liikmetele, las loevad, keda rõhuv enamus neist teenib.
M.I.

5 kommentaari:

http://www.zengardner.com/coudenhove-kalergi-plan-genocide-peoples-europe/ 24. september 2015, kell 13:47  

The Coudenhove-Kalergi European Prize is awarded every two years to Europeans who have excelled in promoting this criminal plan. Among those awarded with such a prize are Angela Merkel and Herman Van Rompuy.

Anonüümne 24. september 2015, kell 15:18  

Ei saa asja sellest "Õitsvast segarassist". Riigid ja rahvad kisklevad euroopas juba praegu omavahel, peagi on sõjajalal ka migrandid, sest nende nõudmised riikidele on ülikõrged. Segaduseajad on ees ja sellises olukorras ei tule segunemist. RAHVUSGRUPID KSKLEVAD JA PEA TAPATALGUDKI UKSE EES,PRAEGUGI POLITSEI JA ISEGI SÕDURID TEGEVUSES KORRA HOIDMISEL.pÕLISRAHVAD ON KAPSELDUNUD OMA KULTUURIKESKKONDA +EI SAA INIMESE PLAAN TEOKS LOODUSKORRALDUST EIRATES..

Anonüümne 25. september 2015, kell 14:06  

Maailmas ei toimu mitte midagi lihtsalt niisaama, ehkki see näib meile nii. Kõik, mis on, on olnud ja mis tuleb on ka juba olnud. Uus Baabeli torn on Euroopas juba valmis ehitatud. Berliini Pergamoni muuseumis käib kibekiire saatana aujärje püstitamine. Aastaks 2020 peab see valmis olema. Jälgides praegusi sündmusi Euroopas näitavad kõik märgid, et midagi pöördelist on toimumas. Sven Kivisildnik arvas, et ilmataadi pehme periood on poole peal, siis saatana trooni valmimise ajaks peaks ilm kardinaalselt külmaks pöörduma. Elame-näeme.

Anonüümne 25. september 2015, kell 18:03  

Kogu lugupidamise juures vaidlen vastu, et praeguse metslaste invasiooni on põhjustanud BushiObama sõjad ja riigipöörded.

Nii ebaõiglased ja ebainimlikud kui sõjad olid, metslaste käitumine on ikkagi nende oma süü. Me saime kunagi pärisorjusest lahti, siis Tsaari Venemaast, siis veel käisid Stalin ja Hitler siin külas ja kõige lõpuks 1991 aasta. Ning üllaülla, võrokesed ja setud, järvakad ja mulgid ei pea lõputuid hõimusõdu, ei loobita meil naisi kividega surnuks, ei visata pederaste maja katustelt alla ega naisi kividega surnuks ega tehta muud multikultuurset.

Anonüümne 30. september 2015, kell 08:12  

Viimasele:
"Metslaste" käitumine on võib-olla jah nende oma süü, aga sellised rahvad vajavadki kindlat kätt ja kui see ära võtta, siis on kodusõjad vältimatud. (Lähis-idalased muideks vihkavad lapsest saadik ameeriklast kui sõjatoojat "demokraatia" sildi all, vägivallatsejat, laste tapjat.) Invasioon on kindlasti koostöö USA ja EL vahel. Milline inimene ei võtaks sellises olukorras vastu Saksamaa ülevoolavat kutset pudrumägede juurde: tasuta elamine ja raha pealekauba.

ZDF - "Pagulaste" endi nägemus sellest, mis neid Euroopas, täpsemalt Saksamaal ees ootab: "Sakslased ehitavad meile majad ja annavad raha!"
"The Germans will build houses and give us money" https://www.youtube.com/watch?v=Vjcjz4gwT4Q

Alles ütles Merkel, et asüüliõigusel ja asülantide arvul ei tohi Saksamaal olla mitte mingit ülempiiri.

"Merkel: „Recht auf Asyl ohne Obergrenze“"

Sellise avalduse peale hakkasid sajad tuhanded inimesed Saksamaa suunas liikuma ja sajad tuhanded hakkasid kohvreid pakkima.

Pagulaste ainus põhjus on otseselt EL ja USA poliitika



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP