RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 28. september 2015

MATTI ILVES: HIINA LAEVAD LIIGUVAD SÜÜRIA RANNIKULE

Hiina saadab laevu Süüria rannikule, et aidata Venemaad ISISe vastases võitluses, teatas Vene rahvusvaheliste suhete komitee liige Igor Morozov. Üks Hiina ristleja on juba sisenemud Vahemerre ja lähiajal peaks järgnema lennukikandja Liaoning CV-16 koos saatelaevadega.
Seega Venemaa koalitsioon kogub seal hoogu, sest sellega on lubanud liituda Iraan ja kõige kasulikum oleks see, kui sellega liituks ka USA.
Ameeriklased vaevalt seda teevad ja jätkavad sõjamänge ISISe vastu (toetades samal ajal Süüria vastaseid mässulisi), sest teisiti ei saa nende tegevust nimetada koos mõne liitlasega. Ainult piiratud õhujõududega Islamikalifaati ei ole mõeldav võita.

Kasutatud allikas: http://yournewswire.com/the-chinese-navy-is-heading-to-syria-to-help-russia/

4 kommentaari:

Siim pärnumaalt 28. september 2015, kell 20:32  

Nüüd järsku läks sebimiseks- Venemaa, iisrael, hiina, USA, prantsusmaa, saksamaa jne. loovad ISIS'se vastast koalitsiooni. Poliitikud- Merkel jt. räägivad, et süüria presidendi peaks ka kaasama. Kas võitlema asutakse islamiriigi või hoopis nende poolt käibele lastud kulddinaari vastu?

Matti Ilves 28. september 2015, kell 22:12  

Selles on tõesti küsimus. ISIS on ju Euroopas segarassi loomisel igati kasulik, võib-olla on küsimus tõesti kulddinaaris, see oli ka üheks põhjuseks, milleks kukutati Kaddafi.

Anonüümne 29. september 2015, kell 08:36  

Arvan, et usa ja Euroopa riikide sõdimine ISise vastu on suur häma. Pigem tahavad Assadist lahti saada.

Anonüümne 1. oktoober 2015, kell 13:41  

Assadist lahtisaamine on tänapäeval niisamagi lihtne, pole tarviski sõdureid saata,seal on siiski midagi suuremat teoksil,pigem siiski kulddinaar



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP