RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 21. september 2015

MATTI ILVES: TSENSOR TEGUTSEB

Pidin täna avaldama blogis "Buduaari" üllatava artikli: "HIRMUTAV: LOE, MIKS MOSLEMITEL ON VÄIDETAVALT LUBATUD VALGEID NAISI VÄGISTADA!?" Link: http://buduaar.ee/Article/article/hirmutav-loe-miks-moslemitel-on-lubatud-valgeid-naisi-vagistada
Leidsin aga artikli asemel sellise teate: "Seoses paljude lugejate pretensiooniga teema sobivuse ja tõele vastavuse kohta on see artikkel eemaldatud." Muide, lugege ka ühte kommentaari, seal ongi see artikkel ja toon selle kirjutise lõpus ära. Kommentaarid on jäetud kustutamata!

Seda olevat tehtud siis lugejate soovil! Vaat, see on tore vabandus. Meie kõik suured onlain ajajalehad jääksid tänapäeval pooltühjaks, sest vastik, lugejatele mitte meeldiv propaganda on ületanud igasugused piirid. Kui nad tõesti arvestaksid lugejate arvamusega (mõne sellise artikli juures on veel kommentaariumid avatud), siis kaoks Eestist nii inimestele mittemeeldiv ja pealetükkiv propagandaajakirjandus kui ka ajakirjanikud, osa neist paistab sellest elatuvatki.

Muidugi ei saa, ega tohigi meenutadagi kustutamise põhjusena sõna "tsensor".
 Kommentaar:

Internetist ei kao mitte midagi. Ka see kommentaar ei kao enam kunagi. Tuleb vaid osata otsida.
HIRMUTAV: LOE, MIKS MOSLEMITEL ON LUBATUD VALGEID NAISI VÄGISTADA! 16. september 2015 0 jagamist 0 kommentaari
HIRMUTAV: loe, miks moslemitel on lubatud valgeid naisi vägistada! Islami ülemvõim on juurutanud arusaama ning uskumust, et kõik need, kes ei ole moslemid ning keelduvad seda usku omaks võtmast, väärivad piinamist, vägistamist ja teisi vägivaldseid tegusid, mis nende suhtes toime pannakse. See barbaarne ideoloogia kannab endas sõnumit - kui sa pole moslem, ei ole sa inimene. Jah, sa lugesid õigesti - ei ole inimene! Just see mõtteviis on epideemilise kiirusega põgenikekriisi all vaevleva Euroopa rahutuks teinud. Ning tegemist on ratsionaalse hirmuga arvestades tuhandeid grupivägistamisi, mis Euroopas viimastel aastatel on aset leidnud. Lisaks on islamistide uskumus, et valged naised on "suuremad hoorad" ning kombetumad naised, kui teistest rassidest mitte-moslemid.
Hiljutisest Inglismaal ilmunud raportist selgub, et vähemalt 13 000 alaealist valget tüdrukut on viimase kuue aasta jooksul Manchesteris langenud grupivägistamise ohvriks. Need numbrid on õõvastavalt suured. Samal ajal, kui Euroopa liidrid tembeldavad vähimagi pahakspanu märgi moslemite suunal "rassismiks", siis moslemi mehed ründavad valgeid naisi sihilikult ning järjepidevalt. Nende usk näeb ju seda lausa ette! 2013. aastal pandi Taanis 98% kõikidest seksuaalrünnakutest toime just moslemi meeste poolt. Väidetavalt oli nende isu blondide Taani naiste järele nii suur, et neiud hakkasid enda loomulikke blonde kiharaid mustaks värvima, et vältida võimalikku vägistamisohtu. Moslemite püharaamat Koraan õpetab seda, et mitte-moslemitest naised ei ole midagi enamat, kui "sperma anumad" nende väärastunud seksuaalsete tungide rahuldamiseks. Seni, kuni Euroopa liidrid ignoreerivad neid alarmeerivaid fakte ning ei suhtu neisse täie tõsidusega, on Euroopa tulevik tume.
18.09.2015 01:13 / Vasta

6 kommentaari:

Anonüümne 21. september 2015, kell 13:29  

www.change.org-st on maha võetud ka petitsioon Merkeli ametist mahavõtmiseks. 75 000-st oli puudu veel u 10 000. Nii et tsensor on praegu võimas üle kogu Euroopa.

Anonüümne 21. september 2015, kell 14:01  

"feedback" hakkab erroreid viskama Matti postitusi avades. ju on rahvuslase töö vilja kandnud!

Anonüümne 21. september 2015, kell 15:15  

Petitsioon on jälle olemas. Ju siis oli vahepeal ülekoormus nii suur :)

Aga pilt oli küll selline, nagu ei oleks sellist petitsiooni enam olemas, sest kõrvaldatud.

Anonüümne 21. september 2015, kell 15:29  

Siin see petitsioon, mis kipub pilti eest ära viskama: https://www.change.org/p/wir-fordern-das-misstrauensvotum-g…

Anonüümne 21. september 2015, kell 15:33  

Kui kellelgi on Ungaris tuttavaid, siis oleks väga soodus seda petitsiooni sinna sotsiaalmeediasse lasta, ja et leviks üle kogu Euroopa.

Anonüümne 22. september 2015, kell 00:36  

http://www.yaplakal.com/forum3/topic736541.html käib baltikumi, vene föd., euroopa rahvaste utiliseerimine. kelle huvides?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP