RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 21. september 2015

Ajuloputajad nõuavad Willkommenit

Pildi autor: Priit Koppel

Pikema sissejuhatiseta toon siin viite 27 kamina ees targutava "loomeinimese" avaliku kirja mille eile avaldas klikimeelne häälekandja Postimees.

http://arvamus.postimees.ee/3326561/avalik-kiri-avatud-ja-rahumeelse-uhiskonna-eest 



Selline harimatuse ja ajuloputatuse musternäidis ei saa jätta ükskõikseks. Ma ei tea kes üksi või kaksi selle soperdise valmis toksis aga see pole ka tähtis, tähtis on sisu puudumine millega püiab kannuseid teenida ammu ausa ajalehe nime minetanud Postimees. Vastan vabaltvalitavate lõikude kaupa. Kasutan küsimusevormi sest vastused küsimustele on sageli kõnekamad kui vahuga lämmatavad selgitised iidamast-aadamast.

1) Kas me ikka oleme sattunud tänasesse olukorda? Mis eesmärgil teha end asjasse mittepühendatuks kui just meie enda hääletatud ebasääduslik klikk on sokutanud meie palgasõdureid osalema maailma tapatalgutes rahulike inimeste massimõrvades? Järelikult pole ühti "sattunud", vaid me oleme ise end sinna sokutanud! Mis sest et mina pole seda toetanud kuid vastutav olen kliki kuritegude eest ikkagi.

2) Miks siduda pedesäädust ehk imemise ja lakkumise liiduvabariiklikuks elunormiks sunnitust muukate ahnusrändega rikastesse riikidesse ja liiduvabariikidesse? Ei usu et tegemist oleks juhusliku eksimusega või harimatusega. Kes selle siduja kätt tegelikult juhib? Et õhutada viha looduslike elamisviiside ja põhisääduslike peremääratluste järgijate vastu? Sest kui juba riigikogu ja valitsus onn ebasääduslikud sis pole neil kurjategijatel vaja ka põhisäädust järgida? Kui mõni teist allakirjutanutest või kõik kodus imevad ja lakuvad sis jäägu se teie eralõbuks, aga ärge raisk sundige oma väärakusi teistele elunormiks! Kas tõesti aastal 2015 peaks Vargamäe Andres pugema Sauna-Mari asemel Jussi sängi? Ma ei tea kas te olete muutunud pederastideks elu või mingi pegasuse käsul või on teid selleks kasvatanud lapsepõlvest pääle teie isad ja emad, see on teie häda.

3) Mis asi onn üldse vihkamine oma loomult? Kas vastuseis ebaloomulikkusele ehk enesekaitse on samuti viha? Või enesekaitse klikile sobiva massimõnitamise vastu? Miks mitte ükski klikist ega ka käesoleva "avaliku kirja" allakirjutanuist soovi seda selgitada?

4) Milleks pilduda üldmõisteid nagu nahavärv, päritolu ja kultuuriline taust neid lahti seletamata? Et just ned teisest kultuurist (usku on allakirjutanud millegipärast siin vältinud) tulijad ei mõtlegi täita meie säädusi, vaid nõuavad endile eriõigusi ja meie sääduste allutamist nende totrale elukorraldisele? Miks soovolinik nõuab vähemtootvale naistöötajale mehega võrdset palka aga on vait kui muukad ei tunnista naist mehega võrdväärseks ja muslimi laps on sünnilt ettemääratud muslimiks ning muu-usuliste vihkajaks ja hävitajaks kogu eluks, kuraani on ehk mõni allakirjutanu ikka viitsinud lugeda ja loetust ka aru saada? Millal te ometi taipate et kui piibel kirjeldab inimlikkusele omaseid massimõrvu ja sõdu kui ajaloolisi sündmusi minevikus sis kuraanis on teiseusuliste ehk uskmatute piinamine ja tapmine lausa eesmärgiks olevikus ja tulevikus? Kui paljud teist on tutvunud muukatest tulvil lääneliiduvabariikide kuritegude aruandeid et teada saada milline on kuritegude suhe muukate ja kohalike hulgas ning kuidas on se suhe aja jooksul muutunud mitte just kohalike kahjuks? Aga vaja oleks sest meie klikilehed ja klikiringhääling neid aruandeid varjab või salgab maha. Sest kliki vaimsed isad on ENSV koolkonnast ning samamoodi on välja õpetatud ka mõtlemisvõimetutest eluvõõrastest nolkidest ja tibidest järglased.

5) Kass allakirjutanute karjal (teisiti ei oska seda arulagedat kampa nimetada) pole teada et maju ei ehita me pärast esimese sauna mahapõlemist enam ammu põlevkivist? Või on Vao kellelegi sobiv erand? Miks asuti kohe pensupõletajat kurjategijaks kuulutama kui karistussäädus (oma tingimusliku sätte tõttu) ei näe sellisel juhul ette isegi alust kriminaalasja algatamiseks? Miks tõelised õnnetused ei meelita välja pääministrit ja tedasaatvaid isikuid? Ja mida nad suudakski teha pääle tagantjärele kaagutamise?

6) Miks tuletada Hitleri nimest ainult halbatähendavat üldmõistet kui just Aadolhv äratas tojtside rahvustunde, tõstis mõne aastaga üles majanduse ja pani loodrid tööle? Mida on meil vastu panna? Ega ometi Ansipi Andruse tegevusetust ja palvetamist et masu lõpeks ja taas hakataks ka meile koorukesi laua alla poetama? Või tänast töötuse süvendamist ja tööharjumuse hävitamist ning seda põhjustavat valitsuse võimetust kinnimakstavate abirahadega rahva enda taskust?

7) Meil tõesti pole vel loosungeid Tere tulemast meie kulul logelema kuid Tojtslandis esinevat neid villkommeneid paljudes linnades kümnetes ja sadades. Isegi Angela on neid tervitanud ja lubanud piiramatult vastu võtta. Tegelik elu on aga karmim kui luul ja poosetamine sest lihtne tojts ei ela õhulossis nagu nende klikk. Muukaid varemtervitanud linnad on õiguste- ja eelistenõudjatest ummistatud ning oodatakse niigi muukatepõhjustatud kuritegevuse kasvu veelgi järsemat tõusu. Tulus tööjõud valitakse välja ja ülejääk ehk Tojtslandi mittekõlbav inimrämps sokutatakse tehislike osamäärade alusel alandlikumatele vennasvabariikidele "armulikuks kingituseks".

8) Miks tuua muukate rände ainuallikaks Suuriiat kui sajad tuhanded neegrid sääl üldse ei pesitse ega sõida veoautode ja pussidega läbi Sahra ainult üleveoksehitatud paatideni? Kas need lärmavad ja Tojtslandi abirahasid nõudvad slaavlastest rahvamatkajad on samuti Suuriia verevalamiste eest pagenud? Ja kes ned rändavad muukad tegelikult on kui Hannes Hanso kinnitas et Suuriia arabid igatsevad võõrsil taevamanna asemel hoopis ruttu koju naasta?

9) Kuidas saab tänaseid Euroopavallutajaid võrrelda 1944.a Eestistpagenutega? Kas eestlased läksid samasuguse rõõmuga svenssonite kulule elama ja õigusi nõudma nagu nüüd hästitoidetud ja -riietatud jõmmid? Kas mitte eestlased ei oodanud oma valget laeva mis nad ruttu koju tagasi tooks? Miks mitte ükski allakirjutanuist ei taha tunnistada tegelikku ajalugu, vaid püiab seda pupujukuna KarabassParabassi nõudmisel ümber kirjutada?

10) Kas tõesti ei taibata et jutt pole muukate massidest või arvust, asi on ravimatu vähkkasvaja vabatahtlikus levitamises? Allutad oma elukorraldise ja õigused teisele, oled lõpuks kõigest ilma. Kas tõesti Euroopa liit oma ainuvõimutsemisega pole kedagi õpetanud? Kui kaua saab end petta altkäemaksudega et ennast lõplikult hävitada? Kas meelest on läinud elutõde et kergem on vältida süütamist kui pärast kustutada lõõmavat lõket? Ja kui Tojtslant ja Vraanss oigavad et neid on tabanud katk sis miks peavad sama katkupisiku vabatahtlikult endale võtma ka teised?

11) Allakirjutanud jahuvad inimlikkusest kuid kas ükski neist oskab seda lahti mõtestada? Et just inimesed on olnud need olendid kes ajaloo vältel on tapnud üksteist ja teisi loomi? Kas see polegi sis inimlikkus kui inimloomale omane ellusuhtumine?

12) Miks kuulutate ebamääraselt väärakateks nimetud "poliitilised jõud" kes ei vastavat lennartmerelikus tähenduses riigimehelikkuse nõudele? Mida peate silmas selle lennartmerelikkuse mõiste all? Kas seda et just Lennart kiitis hääks ja kasutas hiljem jõhkralt põhisäädustrikkuvaid säädusi? Või seda et just tema eestvedamisel ja tagantlükkamisel hakati häbenema meile iseseisvusetoonud vabadussõda ning loobuti rahulepingust Rassiia liiduga mis on kaasa toonud Narvataguse ja Petserimaa iseseisvusõiguse mittetunnustamise ning mahasalgamise ja maa- ja veealade meelevaldse loobumise? Kas see on saladus et just Lennart Meri ässitas meie ahnet ja lolli rahvast iseseisvusest Euroliidu altkäemaksude vastu loobuma?

13) Kui rahvuslike väärtuste eest seismine ehk enesekaitse eestluse hävitamise vastu on kuritegu sis mille alusel? Kas aluseks pole mitte Tsejms Mädisöni Ämerikä ühendriigi konstitjuussn mille põhjal ja millele vandus riigikogus truudust võltspresident mister Ilves? Tom oma santsu kätte sai, palju makstakse eestluse vihkamise ja hävitamise soosimise eest teile, seltsimehed lükatavad-tõmmatavad?

14) Kui teie, allakirjutanud, ei taha sellises liiduvabariigis (teile teadmiseks: iseseisvat riiki ju enam üle 10 aasta pole!) elada sis pange endale tuli otsa või laske varvast, kasvõi samuti Tojtslantti kus ka teid võetakse villkommenlikult altkäemaksudega vastu. Sest oma juudatöö te olete juba teinud ning kahtlemata on teie vaimutöö väärt ka sekeleid.

15) Eesti ei iseseisvunud ei 1988. ega 1991. aastal, Eesti oli iseseisvunud juba 1918. aastal! Ja loobunud sellest kuradi iseseisvusest 2003. aasta rahvahääletusega. Ärge seda unustage ehkki meie ajju on püütud sisestada ümberkirjutatud ajalugu ni 50 kuiga järgneva 25 aasta jooksul. Ja enne lärmamist tehke endale selgeks miss elukad on te juure ja te vakto seisundid ning kuidas nad on kestnud ajavahemikus 1918...2015.

16) Kutsute üles uuele loomeliitude koosolekule ehk "jääkeldrile" et hukka mõista vihkajad, sõimajad ja ähvardajad. Huvitav kuidas te valiku teete ja millisel kohal on siis tsensuur ning keda või mida peab tsensuur kaitsma või ründama? Kas kutsute petisvalitsejate vastu astuma ka endisi sõnaseadjaid kes täna mitmekordsel pinsil ja pilpa peal õndsat lõppu ootavad ning on valmis kuulutama kõike mis ette kirjutatakse? Või valite ainult selle suures enamuses oleva kuni kümnendiku seast kes on valmis ettesokutatud tekstile alla kirjutama nagu teiegi? Mind igatahes huvitab tõsiselt kellest koosneb see kari kess modereerides ja indikatsjoone saades teesklevad kultuuri eest võitlejaid ent vihkavad esmajoones oma esivanemate keelt. Kas me laustsensuuri tingimuses saaksime tõelise pildi kess on kess? Või see teid ei huvitagi sest vile on aurust tähtsam?

17) Ma nõustun tõdemusega et üksikud ei saa esindada kogu rahvast, eriti kui valimissäädus on vastuolus põhisäädusega ning valituks ollagi ei lubada igaühel. Kuid miks ei toeta te sis rahvahääletust elukorraldise põhiküsimustes? Kus on vastavad üleskutsed? Miks te urgitsete ja susite pinnapealselt asja sissu ja juurteni tungimata? Kas tõesti kardate et se "tühine enamus" teie "rõhuvat vähemust" ja teie tsensuuri ei toetagi? Ometi kuulutate siin ohuvabalt et avaldage arvamust aga jätate täpsutamata et se "arvamus" peab olema rahvast hukkamõistev ja rahvustunnet hävitav.

18) Miks te lärmate muukate küüditamist kaitstes, aga mitut abipõlgavat ja ülbet Tojtslantijalutavat "õnnetut ja vaest sõjapõgenikku" te ise üksikult olete valmis ülalpidamise lepinguga enda koju enda leivale ja tordile võtma? Miks te süüdistate teisi aga ise poete põõsasse nagu villkommenlik Angela Merkel.

19) Ma saan aru et vabadus, ausus, õigus oma arvamust avaldada ja mõistus on põhimõtteliselt teile võõrad ja öökimaajavad mõisted kuid kuni te pole neid endale selgeks teinud ning nende järgi ka elama hakanud sis tõesti asume me küll ühel ja samal rindel kuid tukid vaatavad teineteisele silma.


   Märkus: Tean et Postimehe ja teiste klikitentsikute tsensuur mu vastust läbi ei lase, sellepärast püian seda levitada nagu oskan ja saan.


Enn Oja
isemõtleja
14.09.2015.
ID 2457281

1 kommentaari:

Anonüümne 22. september 2015, kell 02:22  

http://www.kuulutaja.ee/opime-sopradelt-laanes/



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP