RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 20. september 2015

Pühapäevased pildid


1 kommentaari:

Anonüümne 20. september 2015, kell 17:25  

Valitsust tuleks kohtusse anda veel vähemalt ühe asja eest: diskrimineerimise eest!

Riik on rahva hüvanguks ning rahvas on palju vaeva näinud ning tööd teinud. Eluaeg riigi ja kogukonna hüvanguks tööd teinud inimestel on moraalne ja igakülgne õigus oodata väärilist suhtumist riigilt. Ometi pole seda märgata. Veelgi hullem, toimub meie riiki mitte panustanud isikute ülemäärane poputamine.

Riiki võib tulla illegaal, pagulane või valige ise, kuidas teda hakatakse endale sobivalt liigitama, saades paljudest elupõlistest töölistest tohutult rohkem sotsiaalseid garantiisid, isegi soe tuba on luksus. Meil on paljulapselistel peredel eluasemeid maha põlenud, näiteks elektri puudumise tõttu.

EV Põhiseadus:

§ 12. Kõik on seaduse ees võrdsed. Kedagi ei tohi diskrimineerida rahvuse, rassi, nahavärvuse, soo, keele, päritolu, usutunnistuse, poliitiliste või muude veendumuste, samuti varalise ja sotsiaalse seisundi või muude asjaolude tõttu.

Rahvusliku, rassilise, usulise või poliitilise vihkamise, vägivalla ja diskrimineerimise õhutamine on seadusega keelatud ja karistatav. Samuti on seadusega keelatud ja karistatav õhutada vihkamist, vägivalda ja diskrimineerimist ühiskonnakihtide vahel.

Siin on kümneid kui mitte sadu fakte, mille alusel saab diskrimineerivate hüvede tagamise eest Mr Ükskõikset kohtusse kaevata.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP