RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 8. september 2015

Meie ringreisi kokkuvõte

Hea Matti Ilves!

Meie ringreis on selleks aastaks läbi ning see läks väga hästi.

Kohtusime 7 päeva jooksul 14-s paigas sadade ja sadade mõttekaaslastega, selgitasime oma nägemust meie ühiskonnas maad võtvatest ohtlikest suundumustest, just nagu ka sellest, mida teha, et mitte lubada neil suundumustel maad võtta, ning kuulasime tähelepanelikult inimeste muresid, mõtteid ja ettepanekuid.

Selleks, et teha ringreisist kokkuvõte ning see ka meie toetajateni toimetada, salvestasime Markusega väikese vestluse, mille saadan ka Teile:

Ühtlasi juhin veel kord Teie tähelepanu sellele, et kõik  intervjuud, mille ringreisi tarvis salvestasime ja mida ka ringreisi kohtumistel osaliselt näitasime, on ühes muude materjalidega kättesaadavad internetilehel www.kultuurisõda.ee.
 Lähiajal lisame samale lehele ka Tartu ja Tallinna konverentside ettekannete salvestused ja veel mõned intervjuud ning veidi hiljem saab valmis ka dokumentaalne ülevaade ringreisist.

Valikut ringreisi piltidest saate vaadata aga meie Facebooki lehekülje galeriist ning ringreisi jooksul salvestatud videoklipid on kättesaadavad sama lehe videote sektsioonist.

Valik ringreisi presentatsioonis kasutatud slaididest on aga nähtav siit.

Tänan veel kord kõiki, kes osalesid meie ringreisi kohtumistel, kes elasid sellele kaasa ning kes toetasid selle läbiviimist.

Olen kindel, et kohtumine inimestega silmast silma on praegusel ajal eriti oluline.
Ajal, mil paljude seas võtab maad lootusetus, on hädavajalik süstida inimestesse usku, et ühte hoides ja üheskoos tegutsedes suudame me oma väärtuste eest seista ega pea ideoloogilise diktatuurile alla vanduma.

Just selle nimel jätkame oma tööd ning teeme seda paljudelt inimestelt saadud kinnituses, et see töö on oluline ja vajalik.

Teid siiralt tervitades,

Varro Vooglaid
Juhatuse esimees
SA Perekonna ja Traditsiooni Kaitseks

3 kommentaari:

karlovitz 8. september 2015, kell 15:11  

Lugupidamine... loodan eesti tõelise vaimueliidi uut 40 -ne märgukirja eesti rahvale ja sealt edasi arenevat ärkamisaega...

Anonüümne 8. september 2015, kell 22:19  

Teie blogg vöiks Eestis saada samasuguseks nagu Rootsi avpixlat.

Rootsis elades- allasurutud avaliku diskussiooniga riigis- oli Eesti lehtede avatud kommentaarium midagi hingekergendavat.

Nyyd on vaikiv ajastu ka Eestisse saabunud. Köigepealt Delfi, nyyd täna märkasin, et ka Postimees modereerib tugevalt enne avaldamist.

Tänan.

Anonüümne 9. september 2015, kell 21:11  

Sellepärast põhjamaalased kolivadki Eestisse :)
http://tarbija24.postimees.ee/3303677/odav-ja-mugav-elu-meelitab-soome-eakaid-eestisse

Pealkirjas mainitakse odavust ja mugavust, aga tekstist selgub, et ülereguleeritus Soomes on üks suur põhjus, miks Eestisse kolitakse.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP