RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 26. september 2015

Raivo Orgusaar: Mis tegelikkuses Lähis-Idas toimumas ja miks isis-e barbarid seni seal ikka veel nii edukalt tegutsenud on?

On teada, et isis-e ridadesse suunduvad Eurooplased on sinna takistamatult pääsenud just Türgi kaudu. Türgis asuvad mitmed Süüria valitsusvägede vastased, ehk siis isis-ega koostööd tegevad Vaba Süüria Armee (isis-e liitlaste)väljaõppekeskused, millest mõned asuvd muuseas ka Jordaanias ja Saudi-Aaabias. Just Türgi on seni kogu maailma vaikival heakskiidul ostnud isis-e käest pidevat ka odavat Süüria ja Iraagi käest vallutataud aladelt ammutatud naftat, tasudes selle eest vaid viiendiku maailmaturuhinnast.
Miks keegi Türgi aadressil selles suhtes midgi isegi iitsatanud ei ole, on ilmset Meile siin juba ammu selge, nagu on selge ka see, et et ajal, mil kurdide koondarmee Põhja Süüriast pealetungi alustas ja isis-e "pealinna" Raqqat ründama kavatses hakata, sundides sealt 70000 isis-e barbarjuhtkonda kuuluvat elanikku juba põgenema, otsustas Türgi valitsus millegipärast just sel hetkel kurdidega oma vanu arveid õiendama hakata ja korraldas suurrünnaku otse kurdide tagalasse, sundides kurde Raqqa vallutamise asemel hoopis taganema. Sisuliselt päästis Türgi juba kahe kuu eest isise kahele rindele - Iraagi ja Süüria omale kurdide poolt kiilu vahele löömisest ja barbarite jõudude killustamisest. Toimuse see juhuslikult või Türgi ja isis-e koostöös, seda pole vast raske aimata. Kas on tekkinud küsimusi, miks Türgi sedasi käitus ja miks kogu läänelik ajakirjandus sellest üldse siiamaani vaikimas on?

Usa, omades ligipääsu maailma pankadevahelise rahakande SWIFT vundamendile, võimalust piirata isist rahastavate allikate ja rahakandeid vahendavate pankade ülekandetehinguid, ei soovi aga millegipärast kinni panna nende pankade SWIFT-e, mis just isis-ele tehtavaid rahakandeid takistaksid ja nende tegutsemisvõimekust piiraksid. Kas tekkis ka küsimusi miks? Huvitav, et ühtäkki, kui Venemaa soovis hakata Süüriasse just isis-e Vastu võitlemiseks vägesid koondama ja sellekohase avaldusega Türgi poole pöördus, et taotleda luba üle Türgi õhuruumi Süüriasse relavastust vedada, keelas Türgi Venemaal selleks otstarbeks oma õhuruumi kasutamise. Ka järgnev pöördumine esmalt Bulgaaria, siis Rumeenia, Ungari ja Poola poole ei kandnud mingeid tulemusi, ülelennuluba lihtsalt mitte ühegi pördutava käest ei saadudki. Seda ei saadud ka Gruusia ja Azerbaidžaani käest. Huvitav, miks keelduti nende riikide poolt andmast luba nii tähtsale toimingule nagu isis-e vastu lahingusse asumine?

Vaadates nüüd kui edukalt Iraani, Venemaa ja Hiina juba esimestel päevadel isis-t põrmustab ja taganema sunnib, http://english.pravda.ru/russia/politics/23-09-2015/132095-russia_syria_islamic_state-0/ tekib mul küsimus, miks usa ja nato liitlasväed seni isis-e tegeliku hävitamise asemel lihtsalt nina nokkisid ja vahel "kogemata" hoopis Süüria ja sõjalistele asupaikadele pihta said? Mis aga kõige enam paljastavam, siis alles mõne päeva eest Latakia lähistel asuvat Vene sôjaväebaasi rünnanud, kuid seejuures hävitatud isis-e vôitlejatelt saadi kätte väga satelliidifotod, kus olid selgelt näha ka Vene lennukid, mis toodi sinna umbes 2 nädalat tagasi, seega peavad need satelliidifotod olema ju väga uued, jsuthangitud, kuid kust? Siin tekib väga oluline küsimu, kes varustab neid barbareid luureandmetega olukorras, kus isis-el endal üple ju ei luuresatelliite ega ka lennuväge?!

Nüüd aga rõõmustage rahvas, sest juba esimestel päevadel, mil Venemaa Süürias valitsusvägedele üliolulist satelliitluureteavet edastab ja pealtkuulamiskindlat sidepidamist on tagamas, peale selle ka kõrilõikajate pihta väga täpseid lennurünnakuid sooritab, on juba ära põrmustatud mitmeid olulisi barbarite tugipunkte ja allahi manu saadetud sadasid barbarvõitlejaid ning üle 500 võitlusesse sunnitud või petetud võitlejat, kel avanes selleks võimalus, andis massiliselt Süüria valitsusvägedele alla! https://www.youtube.com/watch?v=gJmRg3WPwEA#t=94
Kuid see pole veel kõik, sest Hiina laevastik, mis alles Süüria rannikuvetesse Tartusi saabumas on, pole veel oma kätt valgeks saanudki. Ka Nemad on huvitatud isis-e põrmustamisest, sest Hiina islamistliklus Uiguuri provintsis on elavnenud isis-e ridadesse värbamised ja Hiina on otsustanud mitte pelgalt sealsete tagajärgedega tegeleda, vaid ka nende põhjusele endale lõpu peale teha. Samas on ka Iraan suurendanud oma kohaloekut Süürias ja ka Iraagis, kaitstes viimases just šiiitlikku elanikkonda sinniitlike islamistide - wahabistideeest ning paistab, et olukord hakkab isis-e kõrilõikajatele ülimoodsate Venamaa, Iraani ja Hiina relvade vastu ameerika senise klikirelvastusega üsna nutuseks muutuma.

Et kõik ikka teaksid, siis siis usa ja nato liitlasväed ei suutnud nende endi väitel terve aasta jooksul isise-st kuidagi jagu saada! No ei saanud kuidagi "pihta" nende sõjalistele rajatistele, vaid tabasid sageli hoopis Süüria valitsusvägede ja kurdide, ehk isis-ega ainsana võitlevate jõudude sõjalisi tugipunkte. Need relvasaadetised, mis olid mõeldud Süüra vaba Armee ehk mõõdukate islamiivõitlejate varustamiseks, kukkusid sageli "ekslikult" hoopis isis-e poolt kontrollitavatele aladele. Sisuliselt on nato ja kogu läänemaailm isis-e tegeliku hävitamise asemel, lihtsalt kogu selle aja tühja toksinud ja nende hävituslennukite lendurid ilmselt õhus vaid nina nokkinud.
Suurkuvand minega isis, on ilmselt nato poolt relvastatuna ja Saudi-Araabia ning Katari wahhabistide poolt pidevalt rahastatuna, mis on miljardeid dollareid maksma läinud, on teostumata Venemaa, Hiina ja Iraani ühisrinde poolt selgele hääbumisele saadetud.

Nüüd on ka selgem, kelle süül ja vastutustundetusel juba aasta eest isis-e kõrilõikajatele lõppu peale ei tehtud ja kelle süül need massilised pagulasvood tegelikkuses alguse on saanud. Kuid kui Vene-Hiina-Iraani ühisrinne nüüd koos kurdi võitlejatega Süürias ja Iraagis keskajas elavatest barbaritest puhtaks löövad, jääb isis-el alles veel pesapaik Liibüs ja ka Nigeerias, kus Boko Harami nime all Nigeeriat šharia seaduse alla suruda püütakse. Need alad on aga väljaspool kõigi kolme huviala ja sealse isis-e mättasselöömise ja sealt Euroopa tagahoovist meritsi Euroopasse valguvate pagulasvooludega peab tegelema hakkama aga juba Euroopa ise, muidugi kui sellega usa Euroopal tegeleda üldse lubabki. Vähmalt paistab, et Ungari,Tšehhi, Slovakkia ja Rumeenia on maailma senist pangandusoligarhiat oma rahvuslikes huvides pikalt saatmas.

Vaata ka seda naljalugu, mida samast olukorrast on kirjutanud valitsuserakondlane E.N. Kross: http://arvamus.postimees.ee/3331217/eerik-niiles-kross-venemaalt-tulnud-dzihadistid-radikaliseerisid-suuria-kodusoja


Allikas: Facebook

3 kommentaari:

karlovitz 26. september 2015, kell 15:50  

Jõudu venemaale ja hiinale lääne loodud ja toetatud kurjuse hävitamisel!
Loodan, et süüria rahva kannatused imporditud mässajatega peagi lõpeb.

Vaba ja otsene suhtlemine on nagu valgus pimeduses,... nii on selgelt näha, kus kurjus tegelikult pesitseb.

Anonüümne 28. september 2015, kell 09:09  

Väga hea artikkel. Kes vähegi tahab, saab tänapäeval infot igalt poolt. Meie peavoolumeedia on tõesti naljanumber.

Ivo Õunpuu 28. september 2015, kell 18:57  

Kirjavigadest/näpukatest ja vigastest lausetest hoolimata respekt artikli sisu ja selle autori suhtes. Oleks veelgi parem, kui sellised olulised artiklid enne avaldamist saaksid üle toimetatud.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP