RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 19. september 2015

MATTI ILVES: LÄÄNES LEVIB INTELLEKTUAALNE IDIOOTSUS!

Ravas on saanud hariduse koolides ja ülikoolides, kus töötavad alistunud ning arad õpetajad-õppejõud. Samuti on rahvas teadlik sadadest tuhandetest alandlikest ajakirjanikest ja "analüütikutest ", kes ei luba mingit kõrvalekallet ametlikust narratiivist.
Tuleb õnnitleda Lääne Impreeiumi, et on saavutatud peaaegu absoluutse kuulekuse, distsipliini ja lipitsemise.

Kurb on see, et enamus inimesi arvavad, et nad on vabad, tegelikult ollakse range kontrolli all. Nad usuvad, et saavad valida ja otsustada, samuti on nad kindlad, et nende päralt on suurim tsivilisatsioon mis kunagi loodud ja ehitatud maa peal!
Mehed ja naised elvad maailmas, kus on raamatud "Fahrenheit 451" ja "1984", hoolimata sellset on meie teglikkus veider ja kohutav, samuti häbiväärne. Isegi selline riik nagu vana kultuuriga Hiina ei või loota kultuurilisele sõltumatusele Läänest. Neid mõjutatakse poegade ja tütarde kaudu uskuma ülevat Lääne tsivisatsiooni.

Inimesed on tegelikult vägistatud ja nad sunnitakse uskuma, et seda on tehtud armastusega. Neid on õpetatud uskuma sisuliselt koloniaalvõimu haldusterritooriumil võimu headust ja on õpetatud tundma häbi oma mineviku üle.
Selles maailmas, kus isegi "kultuur" ning meedia teenivad impeeriumi neoliberaalseid ärihuve, siis uued mehed ja uued naised on muudetud vaid intellektuaalseks saviks ja jäävad vastikult asjatundmatuks. Uued inimesed kõik naeratavad, neid on väga lahe vaadata, nad on enesekindlad ja lõputult isekad.
Tegelikult paljud neist tarvitavad rahusteid, antidepressante või narkootikume, enamik neist on tegelikult õnnetud.
Õnnitleda tuleb veel läänemaid, suursaavutuse eest inimeste mõtlemise ühtlustamise puhul!

Ainus võimalus sellest kõigest pääseda, on otsustav lahtirebimine Euroopa Liidust ja selle praegusest "kultuurist " ja pöördumine tagasi Euroopa riikide põhiväärtuste poole. Tegelik võit saabub vaid iseseiva mõtlemisvõimega.

Kasutatud allikas: https://www.intellihub.com/brainwashing-versus-education-the-west-spreads-intellectual-idiocy/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP