RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 3. september 2015

Globaalne inimtekkeline kiima soojenemine on pettus

Kunagi ütles mulle inseneriharidusega sõber Rein, et kui tahetakse võidelda "kliima soojenemisega", siis tuleks neil võitlejatel kuidagi lõpetada vulkaanide purskamine. Ja tal oli õigus!
M.I.

6 kommentaari:

Anonüümne 3. september 2015, kell 21:01  

Kliima soojenemist on niivõrd palju dokumenteeritud ja pealegi loomi ei saa ära osta, nad muudavad oma käitumist, kui kliima soojeneb.http://pluss.postimees.ee/3313201/arktika-loomade-valik-kohanduda-voi-surra

Kuna Eestis olevat palju teadlasi, kes peavad kliima soojenemise teooriat vandenõuks, miks nad siis ei lähe Gröönimaale filmima, dokumenteerima jää mitte kahanemist nt kahe või viie aasta jooksul. Usuksin ka teid, Matti Ilves, kui te isiklikult teeksite väikese reisi nt 2016 a veebruaris, filmiksite mingit maastikku ning aasta pärast teeksite teise samasuguse reisi ja filmiksite sama kohta,et näidata, et mingit katastroofilist liustike kahanemist ei ole, mida National Geographic´u dokkaadrid näitavad. Muidu küll leitakse raha saatejuhtide lennutamiseks kõiksugu eksootilistesse kohtadesse - ehk saate teiegi nt Pealtnägijaga kaubale.

Matti Ilves 3. september 2015, kell 23:00  

Meil tuleks aru saada, et kliima muutumine on aeglane. Kuigi kliima soojenemine lõppes juba rohkem kui 15 aastat tagasi, läheb veel aastakümneid aega kuni silmaga nähtavad muutused on toimunud.

Anonüümne 4. september 2015, kell 02:26  

https://www.youtube.com/watch?v=EE8epOi0dlM uus jääajastu tulemas

karlovitz 4. september 2015, kell 15:24  

Soovitaks tutvuda nn. "climategate" juhtumiga.

Anonüümne 4. september 2015, kell 22:03  

las see Gröönimaa sulab siis pealegi, lõunapoolus jäätub järjest rohkem!

Anonüümne 5. september 2015, kell 12:55  

Mitteinimtekkelised kliimamuutuste puhul on 50 ja ka 1000 aastat mõttetult lühike aeg. Isegi kui meil järgmisel 50 aastal peaksid olema erakordselt külmad ilmad või hoopis erakordselt soojad ilmad - jääajalises mõõtmes pole sel mingit tähtsust, lihtsalt väiksed kõikumised sinna-tänna.

See muidugi ei välista, et ei võiks esineda globaalse inimtekkelise kliimasoojenemise pettust. Aga isegi kui pettus oleks, kas see pole siis tühine võrreldes kõiksugu teiste pettuste ja ülekohtuga, mille tagajärjed on märksa traagilisemad kui ükses teatud teadlaste ja sellega seotud tegelaste rikastumine? Vähemalt ei tooda nad siia maailma uut rämpsu juurde. Plasti massiline seaduslik tootmine on minu meelest sama kuritegelik kui raha välja petmine, isegi rängem.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP