RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 27. november 2012

Eesti riiki juhib silm, kolmnurk ja pentagramm?

Eilsel (21.11.2012) Presidendi poolt kokku kutsutud „Harta 12 ja Aitab valelikust poliitikast“ ümarlaual nenditi, et 20 aastat tagasi oli Eesti poliitikamaastik kirju ehk konkurentsi oli väga palju ehk see oli viimane kord Eestis, kui võim ka tegelikult rahva käes oli. Aga nagu me eile ümarlaualt veel kuulsime, ei meeldinud selline maailmavaadete ja aktivistite paljusus teatud huvigruppidele ja nad otsustasid juba 1992. a (või isegi varem) sõlmida umbes analoogse lepingu nagu tegi Faust Mefistofelesega.
Jah, selle huvigrupi liikmed „müüsid ära oma hinge“ ning said vastutasuks õiguse Eesti riiki segamatult valitseda. Piltlikult ilustades, peale kolme veretilga andmist kadusid ükshaaval ära: Konstitutsioonierakond, Õigusvastaselt Represeeritute Rahvuslik Erakond, Iseseisvuslased, Sõltumatud Kuningriiklased, Loodusseaduse Partei, Valimisliit “Halastus”, Valimisliit “Eesti Invaühingute Liit”, Valimisliit “Vasakvõimalus”, Eesti Ettevõtjate Erakond, Valimisliit “Rohelised”, Põllumeeste Kogu, Eesti Pensionäride Liit, Valimisliit “Eesti Kodanik”, Eesti Rahvusliku Sõltumatuse Partei, Valimisliit “Kindel Kodu” jne.
Hea küll, muinasjutt muinasjutuks, kuid kes on siis see tegelik Mefistofeles?
Näpuga on tema peale osutada keeruline,  kuid seda me teame, et talle austuse ja lojaalsuse kinnitamiseks on kohustuslik toppida püramiidide, silmade ja pentagrammide pilte igale poole, kuhu vähegi on võimalik. Mõned Eesti näited:

50 krooni
50 krooni
2012. novembrikuu alguses reformierakondlasest Kristiina Ojulandist, Keit Rosimannus-Pentusest, Tiina Lokist, Jaanika Möldrist, Margus Timmost, Andrei Korobeinikust ja Mati Raidmast valminud portreefilmid tootis firma Inforing, kelle logo on silm:
Silm
Reformierakonna reklaamid tegi Inforing
ETV saade “Vabariigi kodanikud” näitab silma koguni 5 korda! Esimene kord saate päise ajal (silm suureneb sisse) ja siis enne igat saatekülalist tutvustavat klippi. Lisaks on stuudiokujunduses kasutatud maske, mis sümboliseerivad kahepalgelisust ja teatrit.
Silm
Silma näidatakse viis kord saates “Vabariigi kodanikud”
10. septembri 2012. a Keskerakonna ajalehe “Pealinn” vahel oli reklaamplakat, mis kutsus poliitika õhtukooli. MTÜ Ausad valimised juhatuse liikmed on seotud Keskerakonna noortekoguga.
Silm
Keskerakonna poliitikakool
2. novembril 2012. a toimus Tallinnas IT-konverents “Visioonist lahendusteni”. Kas see silm seal on lihtsalt kokkusattumus?
Silm
Konverentsi “Visioonist lahendusteni” logo
Taksopargi ristmikul Kristiines on silmaga skulptuur paigutatud kolmnurkse jalakäijate ohutussaare keskele.
Silm
Taksopargi ristmikul Kristiines
Hea lugeja, kui Sul on veel Eesti näiteid ja viiteid, jäta need palun kommentaaridesse.

Allikas: http://blog.kaitseomatervist.ee/eesti-riiki-juhib-silm-kolmnurk-ja-pentagramm
___________________
Me teame hästi, et siin tegemist on vabamüürlaste sümbolitega! Lugege lisaks SIIT.
M.I.

2 kommentaari:

Anonüümne 27. november 2012, kell 18:55  

Kõike nägeva silma osas on väga erinevaid versioone ja teooriaid.
John Todd on öelnud: silm püramiidis on Luciferi(saatana) silm.

Samas see sümbol ei ole olnud algselt vabamüürlaste oma vaid pärineb iidsest Egiptusest. Vabamüürlased võtsid selle sümboli märksa hiljem omaks. Sinise looži vabamüürlaste mõistes tähendab silm, kõikenägija arhitekti(looja,jumala) silma.
Iidses Egiptuses see sama silm sümboliseeris jumal Ra-d ning päikest.
Selle silma tähendusest ning seostest vabamüürlusega on kirjutanud põhjalikult Manly P.Hall oma raamatus: Secret teachings of the ages.

Mis, puudutab 50 kroonist siis, see rahatäht sündis ajal mil Siim Kallas oli Eesti Panga president( samal ajal tehti mitmeid salasobinguid nii panga kui poliitikute poolt).
Selle raha tähe kujunduses pole,mitte miskit juhuslikku. Kaasa arvatud kõikenägev silm. Ma ei hakka siin detailselt lahkama rahatähel olevat sümboolikat aga mõelge nii. Kõik asjad on omavahel seotud ja sünkroonis, nii nagu seda on ameerika ühendriikide dollari kujundusel.

Greg Andrin 28. september 2021, kell 00:47  

Rikkaks sain selle programmeeritud häkkinud sularahaautomaadiga
Pärast ülikooli lõpetamist polnud tööd, nii et otsustasin alustada väikeettevõttega, kuid rahast ei piisanud. Lõpetasin ettevõtte, see muutus minu jaoks väga raskeks, kuna olin oma vanemate ja vanemate ainus laps. Nad on mõlemad vanad, nad usuvad minu igapäevasesse dieeti, ühel päeval nägin Internetis surfates sõnumit, kuidas see UUS VAHETATUD SAADUD ATM -KAART saab sularahaautomaati häkkida ja suure summa raha välja võtta, nii et võtsin teiega e -posti teel ühendust ettevõttega . Minu üllatuseks sain kaardi kätte paar päeva pärast kaardi eest väikese tasu maksmist. See tühi ATM -kaart on hämmastav ja ilus toode. Ma ei usuks kunagi, et kõiki neid asju, mis mul täna on, on võimalik selle suure rõõmuga südames omandada, seetõttu toon hea uudise ... Elu on positiivne ja kannatlik, uskudes, et suured asjad on võimalikud ja võivad juhtuda sekunditega. .. BRAIN HACKERS TECH WORLD muutis mu elu ... Jumal tänatud, et saate meilitsi saata VIA (brainhackers@aol.com)



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP