RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 19. november 2012

Sõnavabadusele tõmmatakse kott pähe ja ei mingit arutelu

Kõik see, mille eest eestlased NSVList põgeneda tahtsid, on Euroliiduga ja liberaalidest ning vasakpoolsetest koosneva parlamendiga tagasi tulemas.
Karistusseadustikku tehtavad uuendused võimaldavad vangi saata poliitilisi oponente, kes ei pea kinni valitseva dogma reeglitest. Peagi võib kinni minna, kui on tekkinud võimalik viha oht. Kust maalt see oht algab jääb ilmselt mõttepolitseinike hinnata. Iroonilises mõttes tähendab see seda, et mida suurema aplausi rahvalt teenid, seda rängema karistuse võim sulle määrab.
Uue paragraafi sõnastus on valitud muidugi laiale üldsusele esitamiseks sobilikum, et kära võimalikult vähe oleks: “Holokausti, Ruanda genotsiidi ja teiste kuritegude eitamine agressiivsel moel, kui sellega kaasneb vihkamise, vägivalla või diskrimineerimise oht, võib tulevikus kaasa tuua kuni kolmeaastase vanglakaristuse.
Sisuliselt tähendab see seda, et kui roolijoodik sõidab surnuks eestlase, siis tõenäoliselt saab ta leebema karistuse, kui isik, kes julgeb avameelselt kahelda mitte selles, et teises ilmasõjas juute suri, vaid selles, kui ta esitab ametlikule käsitlusele olgugi, et tõenditega, aga vastuolus oleva nägemuse.
§ 151. Vaenu õhutamine
“Tegevuse eest, sealhulgas kirjutise, pildi, sümboli või muu materjali kasutamise, levitamise või jagamise eest, millega avalikku rahu häirival viisil või süstemaatiliselt kihutatakse vihkamisele, vägivallale või diskrimineerimisele isiku või isikute rühma vastu, keda määratletakse kodakondsuse, rahvuse, rassi, kehalise tunnuse, terviseseisundi, soo, keele, päritolu, usutunnistuse, seksuaalse sättumuse, poliitiliste veendumuste või varalise või sotsiaalse seisundi alusel, – karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega.”
Seega võid vangi minna isegi siis, kui vihjad mingile allikale, mis pole ametliku multikulti dogmaga kooskõlas. Näiteks, kui piiride täielikul avamisel ning näiteks viisavabaduse saavutamisel Venemaaga peaksid asuma kritiseerima sealt saabuvat kurjategijate, kelle päritolu jääb samasse gruppi ja eriti arvestades olukorda, kus kohati maakonna peale vaid käputäis politseinike, siis võid multikulti vastaste avalduste eest saada karistada, sest võimuladvikule sa ei meeldi.


Allikas: http://staap02.wordpress.com/

1 kommentaari:

Anonüümne 19. november 2012, kell 20:28  

Kas pole tore:-)? Ei saa eitada fakti et CCCP kestis 50 aastat ja lõppes alles 20a. tagasi. Maailm on julma juhtimise all. Kuidagi need asjad meil käivad käsikäes Venemaal toimuvaga. Ka seal kehtestatakse uusi repressiivseadusi parajasti, samuti ka Usa-s. Millised üksuses siis neid uusi seadusi täitma hakkavad? Politsei- kapo - gestapo- kgb - eurogenforce? Kas leidub piisavalt palju kurje inimesi et hulga häid inimesi türmi pista? Eks mingi lambaajamise meetod tekitatakse. Pole vaja rohkem kui paari käsutäitjat ja mõnda erirühma kui kõik "kriitikud" ja "pahatahtlikud agitaatorid" saavad türmi pistetud. Sest ühinemise asemel nad hoiavad omaette ja mõtlevad et oht neist möödub... nagu see ikka on olnud. Kes vastu hakkab, see hiljem meediauudistes tehakse "terroristiks" või kasvõi "pedof."-ks.

Mm



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP