RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 6. november 2012

VEIKO RÄMMEL: EESTI ON REVOLUTSIOONIKS VALMIS!

Mõistete seletus:

Märter on inimene, kes on usu pärast kannatanud ja hukatud. Ülekantud tähenduses nimetatakse märtriks ka mingi aate eest teadlikult surma läinud isikut.
Märtri mõistet ei tunta loodususundites.
Kitsamas tähenduses on märtrid Rooma riigiusundit mittetunnistanud varakristlikudusutunnistajad, kindlalt lunastusse uskudes läksid oma usu eest surma. Paljud märtrid tunnistati hiljem pühakuteks.


Aateid on erinevaid, on usuaateid ja on põhimõttelisi, olgu need siis eetlised või poliitilised. Kuid martüürium on ikka üks ja sama ning selle tagajärjed.

Samuti me teame, et vastuhakku ja revolutsiooni märtrite veri vaid õhutab. See, mida RE tegi Silver Meikariga oli ilmselge märtri tootmine. Ma ei ole sugugi kindel, et Meikari motiivid RE sigaduste avalikuks tegemisel olid aatelised. Kuid kas sellel faktil on enam tähtsust? Peaasi, et ülejäänud ühiskonna enamus teda selleks peab. Hetkel on reformikommunistidel ja eriti esiinkvisiitor Ligil käsil uue või teise usukannataja meisterdamine eetikakoodeksi eest. Nimeks siis Kaja Kallas. Kas see õnnestub oleneb Kaja Kallasest endast kõige rohkem, sest tal on ka võimalus kohanduda ja oma aated reeta või mida iganes. Kuid kahtlen, et ta seda teeb. Seltsimees Ligi ja reformikommunistide vanem põlvkond aga eetikakoodeksiga leppida ei saa juba põhimõtte pärast. Ongi käes loogiline paradoks, millel tänases seisus ei ole lahendust. Ka papa Siimust ei ole abi, sest ka selle mehe enda särgiesine on must.
Saame lähitulevikus näha, mis Eestis  toimuma hakkab, kuid mässu ma ennustan. Kurb aga paratamatu. Eesti on tänu poliitkartelli ja eriti Reformierakonna tegevusele revolutsiooniks küps.
 

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP