RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 6. november 2012

MATTI ILVES: MÕNI SÕNA USA VALIMISTEST

Meil esitatakse USA valimiste puhul tavaliselt küsimus, et kes oleks Eesti huvisid arvastades parem president, kas Obama või Romney?
Minu arvates aga vahet ei ole, mõlemad on miljardäride käpaall ja valitsevad vaid nende huvides. Tähtsmad eesmärgid on globaliseerumise edendamine ja Uue Maailmekorra (NWO) kehtestamine, vaid siis oleks ülirikaste huvid kõige paremini kaitstud.

USA-s on tegelikult võimul kaks klanni (see võim laieneb ka peaaegu tervele maailmale) - Rockefellerid ja Rothschildid. Olenemata mõningatest kokkulepetest, käib siiski nende vahel vihane võitlus ülemvõimu pärast. Obama esindab Rockefellerite huve ja Romney kaitseb Rothschildide seisukohti.
Mõlemad klannid on huvitatud eelkõige sellest, et nende kätte jääks dollarite trükipress ja jätkuks riigile kahjulik, miljardäre rikastav reservpanga süsteem.
1913. kehtestas Kongress seaduse (eelnõu oli esitatud vabamüürlaspresident Woodrow Wilson), mis tühistas Kongressi õiguse raha välja anda, volitades seda tegema erakätes olevat keskpanka - Federal Reserve System. Nüüd aga 23.12.2012. aastal see leping lõpeb ja Kongress peab tegema uue otsuse.

Mormoon Romney presidendiks saamine oleks ohtlikum, sest ta on rohkem juudilobi mõju all ja võib alustada sõda Iraani hävitamiseks, see aga ei piirduks lokaalse konfliktiga, vaid kaasa haaratakse veel mitmed Lähis-Ida regioonid, nii et maailmasõda võib lähedal olla.
Otsustuskindel Romney võib kastuada ka vägivalda oma rahva vastu, eriti siis, kui USA majandust peaks tabama kollaps ülisuure riigivõla tõttu (15 triljonit $) ja dollari väärtuse kaotusega ning hüperinflatsiooniga seoses toimuvad kindlast suured rahvarahutused. Siis võetakse ka ilmselt kasutusele juba valmisehitatud FEMA koonduslaagrid.
Nendel valimistel peaksime saama vastuse mitmele olulisele küsimusele.
                                        FEMA koonduslaagrite teadaolevad asukohad
                                                       Pilt ühe FEMA laagri väravaist                          
Tõlge: Federal Reserve pank on üks kõige enam korrunpeerunud süsteem mida maailm on näinud. Siin pole inimest, kes kuuleb minu häält ja ei mõistaks, et see rahvas jookseb rahvusvaheliste pankurite järel.
Congressman Louis T. McFadden
___________________
Viimaste avaliku arvamuste küsitluste järgi toetatakse Iisreaelis ülekaalukalt Romney´t, EL-u osariikides aga Obamat. Juudid teavad, kelle poolt olla!
___________________
Valiti Obama, nüüd nihkub Iraani ründamine ehk veidi edasi, ei muud. Ameeriklasi ootab ees ka natuke turvalisem elu ja riigipoolne väiksem vägivald tulevikus. Tähtsmale küsimusele, mis puudutab Föderaalse Reservpanga süsteemi saame vastuse alles aasta lõpul.

6 kommentaari:

Anonüümne 7. november 2012, kell 18:56  

"Obama esindab Rockefellerite huve ja Romney kaitseb Rothschildide seisukohti"

See on mäng. Tegelikult on finantsbossid Rotschildid. Rockefeller töötas end üles Rotschildide poolt saadud rahadega. Rockef. tegeles naftaga ja kasutas juba varem valmis ehitatud Rotschildide raudteed. Rotschildide dünastia ulatub 7 inimpõlveni, kuid rockef. on eelmise saj. nähtus. Rotshc. oli vaja jenki välimusega asjaajat jenkidemaal, keda rahvas usaldaks. Ka ülejäänud pered alluvad Rothsc.-le (wahlburgid, smithid jne). Rotshc. kuuletuvad aga sionistlikele rabidele, kes kasutavad rahasid oma kurjadeks plaanideks, mille pea eesmärk on moodustada "jumala poolt väljavalitud" rahvale valitsemine ja ülejäänud rahvad (s.h. valged) teha alamateks ja lõpuks kiibistatud bio-orjadeks. Viimased sada aastat on nad juba ka võimul olnud. Kõik pangad, tööstused kuuluvad mõnele juudile. Nõndaks ei ole mõtet rääkida ansipist vaid illuminaatlikest satanismi-lucifer ordudest, kuna tegelik valitsus asub seal.
Meie siin aga kuuleme kuidas inimesed korteritest ja kinnisvaradest välja tõstetakse jne.

Metsmati

Matti Ilves 7. november 2012, kell 21:18  

Eks-ta-ole, mäng või mitte, aga need perekonnad valitsevad ja röövivad Ameerikat ja suurt osa maailma.

Anonüümne 7. november 2012, kell 22:33  

On vaid aja küsimus kui FEMA surmalaagrid ka eestimaa pinnale tulevad.

Metsamatile: Uue ajastu/Uue maailmakorra/kõigi aegade uue korra ideeks on Luciferi doktriin.

Anonüümne 8. november 2012, kell 17:51  

Rikkaim neist Benjamin Rotschild on ateist. Nad ei tegele religiooniga, nende asi on ainult võimalikult palju pappi kokku ajada. Kasutades selleks kasvõi sõdu. Uue korra doktriini teostavad aga Illuminaatide ordud ja neile alluv vabamüürlus.
Rotschildid on võtnud eesmärgi jõuda Hiina turule . See tähendab praktiliselt suurt konflikti, kuna hiinlased on rahvas, kes mõtles välja paberraha ja kellel on oma läänest sõltumatu hierarhia. Pakun et lõpuks löövad hiinlased lääne oligarhia deemonid maatasa, kuna sealne kultuur on küllaltki distsiplineeritud. Kui tahad hiinlastega koostööd teha, siis austuse või usalduse kõige pealt väja teenima vastupidiselt läänes levinud "teeme ära" mentaliteedile. Hiinlased tunnustavad Rotschildide 7 põlve pikkust dünastiat ja nende jaoks on see suur asi. Samas see ei tähenda mida nad tegelikult arvavad, kuna neil on kombeks viisakad välja paista.

Eesti pole femat vaja, siin toimub iseeneslik kahanemine paraku.

Anonüümne 8. november 2012, kell 21:44  

Kui hästi meenutada siis need vennad osalesid ka esimese MS finantstehingutes kuigi üks ühel pool ja teine teisel.Kui see avastati siis põgenesid USA-sse kus võtsid endile siis uued nimed.USA meeldis väga aga ei jäetud neile mainimata ,et kui te ükskord tüdinete siis andke see riik rahvale tagasi, mida nad muidugi ei teinud.Aga sellegipoolest ei ole nad maailmavalitsejad vaid alluvad.Taltsutab neid rikkureid ja ka igasugu salaühinguid üks ja sama tagasihoidlik monarhia kes ei asu Eestist sugugi kaugel.Nende käes on võim olnud ja on ja ka jääb kõik ülejäänud on sündinud ja eksisteerib vaid nende soovil.On ainult üks riik ja suurriik mis on neile jälle pinnuks silmas torkimas ja kasvamas ka teine.Selleks ongi vaja IIIMS ja viia inimkond 500 miljoni peale ,et mitte kaotada võimu ja kontrolli!Ei väsi kordamast põhitõdesi ... maailma kõrgeim püramiid on Hiina Valge püramiid ja maailma suurim genotsiid teostati Ameerika põliselanike üle.Parimat!

Matti Ilves 8. november 2012, kell 22:16  

Tänan mitmesuguse info eest. Üht-teist nende perekondade rikkuse päritolust teadsin ennegi.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP