RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 5. november 2012

MATTI ILVES: KUULSA ASTROLOOGI ENNUSTUS

Kuulus Prantsusmaa astroloog Marie Duval, kes peab ennast Nostradamuse järeltulijaks ja ennustab regulaarselt kuningatele ning paljudele riigijuhtidele tuli hiljuti välja üpris veidra ettekuulutusega: viie aasta pärast on Venemaa elatustase kõrgem kui Ameerika Ühendriikides.

Kui see ennustus peaks paika pidama, siis USA-d peab tabama mingi kohutav vapustus, mis see on - ei ole raske arvata, lihtsalt dollar kaotab väärtuse ja saabub hüperinflatsioon. Inflatsiooni toel kustutatakse USA hiigelvõlg. USA riigivõlg ulatub praegu umbes 15 triljoni dollarini ja jätkab kasvu. Elu Ameeriks pole juba ammu mingi meelakkumine, seal on ligi 45 miljonit tööta ja koduta inimest, keda riik toetab vaid igapäevaste toidutalongidega.
Täpselt selline saatus ootab ees ka Euroopa Liitu, sest lihtsalt ei ole teist teed kui kustutada võlad läbi inflatsiooni, rääkigu ja valetagu europoliitikud nüüd mida tahavad, ning võibki osutuda tõeks, et 5. aasta pärast on Venemaal elatustase kõrgem kui USA-s ja E Liidus.

Ühest küljest on see meile väga halb, kuid teisest küljest ka hea, siis oleks oodata venelaste massilist pagemist suurele kodumaale.

2 kommentaari:

Anonüümne 5. november 2012, kell 22:11  

Ja kui suures ulatuses on dollar kasutusel Venemaal? Teisalt on vene küla on kogu aeg naturaalmajanduses elanud ja seetõtu pole seal kuhugile enam langeda võrreldes USA suurlinnadega.

Matti Ilves 5. november 2012, kell 23:46  

Seda küll...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP