RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 8. november 2012

Reformierakonna poliitikud said maksumaksja raha eest portreefilmid

postitas mauri что-такое osak. 9:14 8. november, 2012
eesti värk Riigikogu reformierakondlasest liige Mati Raidma ütles umbes kuu aega tagasi valminud venekeelse filmi "Poliitik Mati Raidma ja tule taltsutamine" kohta, et tema "ei näe selles küll mingit probleemi, et venelastele tutvustatakse Eesti poliitikuid".
Nimetatud filmi tootis AS Inforing, seda rahastas Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed (MISA), mis tegutseb Eesti riigi ja Euroopa raha toel ning mille tegevjuht on Tatjana Muravjova (RE) ja nõukogu esimees Laine Randjärv (RE).
Eile selgus, et muu hulgas on MISA andnud raha ka mitmele lühifilmile, kus tutvustati Reformierakonna poliitikuid. Nii näiteks on nende seas Ida-Virumaalt pärit Mati Raidma. Samuti traditsiooniliselt Ida-Virumaal kandideeriv Kristiina Ojuland, kellest tehti film "Kristiina Ojuland maal, maa all ja merel".

Kokku on MISA raha eest valminud 12 umbes pooletunnist lühifilmi, peategelaste seas on ka kultuuriinimesi ja ettevõtjaid, kuid poliitikutest on esindatud ainult reformierakondlased. Allikas: ERR

Allikas: http://minut.ee/
_________________
Kartellipoliitikud on läbinisti korrunpeerunud ja nende rahaahnusel ei ole piire!
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 8. november 2012, kell 13:45  

Integratsiooni ja Migratsiooni Sihtasutus Meie Inimesed: me ei lähtunud videoid rahastades erakondlikest huvidest??? Huvitav küll, filmid AINULT reformikommaritest ja ei mingit erakondlikku huvi???
"Kõrvaltvaatajale paistab konstruktsioon – riigi raha, reformierakondlaste juhitav sihtasutus, raha jagatakse reformierakondlastest pajatavatele filmidele – küll kummaline ..."!!!
Mitte kummaline, vaid kui see ei ole korruptsioon riiklikul tasemel, siis mis on üldse korruptsioon??? Kas järjekordne JOKK reformikommarite poolt?
Ja lõpuks - miks ei ole komisjoni koosseisus arvestatud SOOLISE VÕRDÕIGUSLIKKUSEGA??? Komisjoni kuulub 4 naist ja AINULT 1 mees!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP