RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 1. veebruar 2016

EI Pagulastele: Roostist saab aastaks 2030 arengumaa

ÜRO inimarengu HDI raportis mainitakse, et Roostist saab aastaks 2030 arengumaa. 2010 oli Rootsi HDI indeksi järgi 15. kohal maailmas. 2025 on ennustatud 25 kohta ja 2030 juba 45 koht. Paljud seni vähem arenenud riigid nagu nt Kuuba, Mehhiko mööduvad Rootsist. Inglisekeelse loo lõpus on viide ÜRO raportile.
Tundub, et pagulaste sissevedu multikulti poliitikute poolt teeb Rootsis tõelise evolutsiooni. Rootsi on varsti multikultuurne nagu Aafrika, ütles Rootsi endine rahandusminister Anders Borg külaskäigul Aafrika riikidesse 2013.
Mehe unistus võib teostuda rutem, kui ta arvata oskas.
http://speisa.com/modules/articles/index.php/item.454/sweden-to-become-a-third-world-country-by-2030-according-to-un.html

Lisaks
 K.L.: "Eilsel loengul rääkis Jüri Lina olukorrast Rootsis, kus rootslased enam hambaarsti juurde ei pääse kuna immigrantide tasuta hambaravi on muutnud järjekorrad 3 kuult 2 aasta pikkuseks. Samuti näitas ta Rootsi Päevalehte, kus oli kirjas, et 55 alevis on "no go" piirkonnad, kuhu ei lasta ei politseid, kiirabi ega tuletõrjet ja kuhu minnes riskid oma eluga. Samuti on tohutult kasvanud Rootsi riigivõlg, mis võeti selleks, et immigrante poputada."

Allikas: Facebook
 


0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP