RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 3. veebruar 2016

Nõmme TV: Huvitav, kas me elame politseiriigis?

Huvitav, kas me elame politseiriigis, kus politsei dikteerib rahvale, kuidas see võib ja peab elama? Kui mistahes riigis tekivad rahva omakaitse üksused, siis on see tugev signaal sellest, et võim ja rahvas on teineteisest kaugenenud ja need ei usalda vastastiku üksteist. Olukorras, kus riigipead aina räägivad kantslitest rahva vastu vihast põlevaid kõnesid, saadab see püsivalt signaali, et rahvas peab hakkama end võimul olijate eest kaitsma.
Seega antud juhul politsei eksib! Kuigi Eesti politseis töötab väga suurepäraseid inimesi, on hakanud see viimasel ajal ülitugevasti politiseeruma ja see on ka üks oluline põhjus, miks rahvas vajab omakaitset!

1 kommentaari:

Anonüümne 5. veebruar 2016, kell 17:38  

Vaadake avatud silmadega ringi, see ongi nii! Nad topivad nina kodanike korteritesse oma anduritega, ripputavad meile külge helkurid, igal sammul suured trahvid.Kas arvate, et sellest on kasu? Ränkade liiklusõnnetuste arv on põhimõttelisselt sama, majad põlevad ikkagi.Kohutav on vaadata kuidas kuulivestidega tursked mehed tänavatel mammisid püüavad ja trahvivad, samas ühtegi autot näha pole. Kohutav riik!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP