RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 9. veebruar 2016

Rootsi omakaitsemeeste avalik pöördumine: meie mõõt on täis!

Hiljuti toimus Stockholmi pearaudteejaamas juhtum, kus maskides Rootsi patrioodid asusid jaamas looma korda ning puhastama seda moslemiterroristidest. Kokku oli kogunenud umbes 200 Rootsi meest, kes olid reageerinud põlisrootslastest meestele suunatud üleskutsele seista oma maa, oma pere ja nende tuleviku eest ning astuma vastu moslemiinvasioonile. Seda põhjusel, et Rootsi politsei ole elanike kaitseks suuteline midagi ära tegema. Küll aga jagub neid siis kui on vaja omasid “ohjata”.
Raudteejaamas korda loonud Rootsi mehed tegid hiljem ka ühisavalduse, mille tõlke toome ära ka siin:

Meie mõõt on täis

Keegi ei saa enam eitada, et Rootsi on tundmatuseni muutunud. Iga päev oleme me tunnistajateks uutele mõrvadele, röövimistele, vägistamistele ja ahistamistele. Me oleme pidanud taluma lugematuid kuritegusid, mille toimepanijad pääsevad karistusest, väites end olevat nooremad kui 15 aastat.
 Üle kogu riigi on massiliselt kuulda olukordadest, kus politseil ei ole jõudu Rootsi inimeste vastu suunatud kuritegude ennetamiseks ja uurimiseks. Paljudel juhtudel, nagu näiteks hiljutine mõrvalugu Mölndalis, kus nn saatjata alaealiste põgenike keskuses tappis elanik ühe naistöötaja, on asi läinud nii kaugele, et meie riigi politseiülem otsustab tunda kaasa kurjategijale ja mitte ohvrile.
 Niisugune lugupidamatu käitumine on meie selgrootutes poliitikutes, meie nõrgas õigussüsteemis ja meie valelikus meedias sügavalt juurdunud Miski ei üllata meid enam. Kuid me ei kavatse leppida pidevate ahistamistega ning rünnakutega Rootsi naiste vastu. Me ei kavatse leppida meie turvalise ühiskonna hävitamisega.
 Kui meie poliitiline eliit ja politsei näitab üles suuret sümpaatiat mõrvarite ja mitte nende ohvrite vastu, siis ei ole enam mingit võimalust seda protestimata pealt vaadata. Kui Rootsi tänavad ei ole enam tavalisele Rootsi inimesele turvalised, siis on selle probleemi lahendamine meie KOHUS.
Täna kogunes kokku 200 rootslast, et astuda vastu meie pealinna pearaudteejamas märatsevatele nn Põhja-Aafrika tänavalastele. Rootsi politsei on selgelt näidatud, et neil puudub tahe nende kurjategijate peatamiseks ja me ei näe muud võimalust, kui karistada kurjategijaid ise. Õigussüsteem on meid alt vedanud ja sotsiaalne kokkulepe sellega murtud. Iga Rootsi mehe kohus on kaitsta avalikke kohti imporditud kuritegevuse eest.
Meie, kes me oleme siia täna kogunenud, ei ole mitte poliitikud, ajakirjanikud või politseinikud, vaid me oleme isad, vennad, abikaasad, kolleegid, sõbrad, naabrid. Rootsi mehed ja naised väärivad oma igapäevaellu turvatunnet ja me kutsume üles kõiki, kes neid probleeme näevad, järgima meie eeskuju, seda nii Stockholmis kui ka mujal riigis. Kõik koos parema tuleviku nimel!

Allikas: Shoebat.com (tõlkinud Triin van Doorslaer)
FOTO: Reuters/Scanpi

Allikas: http://uueduudised.ee/rootsi-omakaitsemeeste-avalik-poordumine-meie-moot-on-tais/

2 kommentaari:

Lesko 9. veebruar 2016, kell 16:50  

nuh...eks see on see mis ootab tervet euroopat ees. tõsi, rootsi, saksa, prantsusmaa, inglismaa jaoks on rong tegelikult läinud.

Anonüümne 9. veebruar 2016, kell 18:49  

miks peavad Rootsi tänavad turvalised olema ? tegemist on pesuehtsa vihakõnega /tsiteerides meie arvamusliidreid - harjuge ära, rootslased..../



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP