RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 19. veebruar 2016

NÕMME TV: Henn Põlluaas välisministri tegevusest

Henn Põlluaas on erakordselt selgelt, rafineeritult ja täpselt kokku võtnud Marina Kaljurand'i tegevuse ja avaldused Eesti ja Venemaa piirilepinguga seonduvates küsimustes. On täiesti ilmne, et tänased valitsustegelased ajavad lausdemagoogiat, et varjata oma täielikku ebakompetentsust riigivalitsemisvaldkondades, mis on neil õnnestunud krabada enda kätte.

Riigikogus viibis kohal kõne ajal ka venelane Marina Kaljurand.
M.I.

4 kommentaari:

Taivo 19. veebruar 2016, kell 14:22  

Väga hea sõnavõtt herr Põlluaasalt! Edu ja jaksu edaspidiseks!

Anonüümne 20. veebruar 2016, kell 11:00  

Kuidas saab rahvuselt vene isik esindada eestlasi vene küsimuses? Eestlaste üks hädadest on ka suur segavereliste arv, abiellutakse ohjeldamatult võõrastega, mõtlemata järglastele.Vene teadlased on uurinud seda probleemi Venemaal -sellest on üks dokfilm, mida õnnestus näha -neil on seal palju rahvusi. Nad väidavad, et alates 4-5 põlvest hakkab segavereline sugu välja surema, iseäranis kiire on see protsess aafrikast tulnute suhtes .Teadlased ei oska selle põhjuseid veel selgitada.Kas see võib olla tõsi,mida väidavad?

Anonüümne 20. veebruar 2016, kell 14:14  

kaljuranna, paeti ja rõivase seisukohtades vene küsimuses on näha kes on putinistid, kremli käsilased ja mõjuagendid.

Anonüümne 20. veebruar 2016, kell 14:18  

Kui krimmi kunagine andmine ukrainale tunnistati kremli poolt ebaseaduslikuks, miks siis eesti tolleaegne maade venemaale andmine on seaduslik. Keegi ei ole siiamaani seda võrdlust kasutanud!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP