RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 28. veebruar 2016

MATTI ILVES: IMMIGRANDID SAKSAMAAL - ME OLEME TULNUD SIIA, ET JÄÄDA!

Lietuvos Rytas ajakirjanikud külastasid põgenikelaagrit Münchenis ja olid üpris üllatunud vesteldes ühe Somaaliast saabunud immigrandiga, kes tunnistas avalikult, et üldse ei kavatse hakata tööle.
Aga saksa keele lubas ta ära õppida, seda peab tegema kõigepealt.

Küsimuse peale, kellena ta soovib töötada, kõlas naeratates vastseks: "Ei, ei... Mulle meeldib jalutada linnas, aga töötada mitte eriti. Ma tahan elada lihtselt Saksamaal."
Olles olnud siin ainult 10 päeva, on tal siiski suured plaanid: "Niipea kui ma saan saksa kodakondsuse, toon kohe siia oma pere, see ei ole väga suur, ainult 10 inimest. Need on minu vanemad, õed ja vennad."

Samamoodi mõtleb enamus immigrante ja Saksa Ettevõtjate Liidu juht Mario Ohoven ütles, et vaid 10 protsenti Saksamaale jõudnud pagulastest saab kaasata tööturule. See tundub olema täiseti realistlik hinnang ja mitte selline nagu loodavad meie ettevõtjad (ootavad pikkisilmi veelgi odavamat orjatööjõudu) ja immigratsiooniametnikud, kes asjatult unistavad islamiusku inimeste kiirest integreerimisest meie ühiskonda. See aga ei ole lihtsalt võimalik, nagu näitavad teiste osariikide kogemused.

Kasutatud allikas: http://vesti.lv/news/bezhency-v-es-my-zdesy-navsegda?utm_campaign=transit&utm_source=mirtesen&utm_medium=news&from=mirtesen

4 kommentaari:

Anonüümne 28. veebruar 2016, kell 12:53  

Inglismaa nõuab endale soodustusi, nad teavad, et EL ei lase iial neid lahkuda.

Miks Eesti ei esita nõudmisi?

Mis õigusega on EL võtnud meil kõik õigused otsustada sõjaväeliste otsuste tegemise?

Kes alustaks referendumi küsimuse, et alustada avaliku valjuhäälset küsimust ning referendumi valmistamise vajaduse debatti?

Anonüümne 29. veebruar 2016, kell 09:48  

Üks hull mutter
otsustab kogu Euroopa ja selle rahvaste saatuse üle.

Anonüümne 29. veebruar 2016, kell 14:49  

Vaatamata propagandale meil küll tööjõupuudust pole - alles tegi PCK koondamise...

Anonüümne 29. veebruar 2016, kell 14:58  

Teie arvamus ei huvita kedagi! Tehakse edasi! Ennem, kui keegi võllas ei ripu, ei juhtu rahva kasuks midagi! Niikaua, aga teeme edasi: määääääääääää!... kuni tapamajani.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP