RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 15. veebruar 2016

JUHTKIRI: Rahvuslikud huvid minetanud Vabaerakond jõlgub peavoolupoliitika sabas ja näeb kõikjal Moskva kolle

Eilsel 11.02.16 välispoliitika arutelul leidis Konservatiivse Rahvaerakonna saadik Henn Põlluaas, et Eesti valituse poolt viljeldav välispoliitika ei esinda piisavalt ja selgelt Eesti rahvuslikke huvisid nagu ühele suveräänsele riigile kohane. Mitmed koalitsioonipoliitikud seda mõistagi ei tunnistanud, kuid seda hämmastavam oli Vabaerakonna esimehe sõnavõtt, kus ta tõttas valitsuse selgrootut välispoliitikat tagant kiitma ja EKRE seisukohti kritiseerima.

Vabaerakonna esimees Andres Herkel rõhutas Riigikogus peetud välispoliitikadebatil, et näeb Eesti rahvusliku huvina püsimist Euroopaga samas väärtusruumis.
“Pagulasprobleemiga seoses tuleb väärtusküsimus väga teravalt esile ja meil tuleb sõnastada ka oma rahvuslikud huvid, nagu üks eelkõneleja ütles. Aga Vabaerakond leiab, et need rahvuslikud huvid peituvad Euroopaga olemises, Euroopa väärtustes, mitte selles, et me mõne uue aja väärtuskonflikti puhul hakkame neid väärtusi adopteerima hoopiski ida poolt, libiseme Vene ideoloogia või propaganda mõjuväljale,” ütles 
Herkel Vabaerakonna fraktsiooni poolt peetud kõnes.

“Üks politoloog väitis, et Vene küsimus Eesti poliitika tuumküsimusena hakkab ära kaduma ja selle asemel tulevad mingid uued väärtusküsimused, näiteks pagulasküsimus. Vaat sellepärast tulebki mõelda, kus see pagulasküsimuse juur on. Ja miks Venemaa suhtumine ka Kölni sündmustele oli pigem kahjurõõmus,” rääkis Herkel.
Mis on Vabaerakonna jaoks need nn “euroopa väärtused”, kas samasooliste vaheline seks ja kooselu, Eesti üleujutamine naisi ahistavate islamiusku inimestega või veel midagi, Herkel ei täpsustanud
Uued Uudised 

Allikas: http://uueduudised.ee/rahvuslikud-huvid-minetanud-vabaerakond-jolgub-peavoolupoliitika-sabas-ja-naeb-koikjal-moskva-kolle/

2 kommentaari:

maks 15. veebruar 2016, kell 16:57  

Mida EKRE ei tea?
Ikka seda , et just Andres Herkel on kõige õelam , salakavalam ja müüdavam vastane, lausa etalon silmakirjalikkusest. Isegi tuntud tuulelipp Nestor on päris pai pai poiss kui võrrelda kameeleoni moodi värvivahetaja ja õõnsa tühikargaja Herkeliga. Miks EKRE seda ei tunnista?

Anonüümne 17. veebruar 2016, kell 03:33  

Vabaerakond on veelkordselt tõestanud, et nad on hullemad kõigist! Neil pole aateid, neil pole kindlat sõna. Reetmine käib hetkega ning piiritu lojaalsus rahvast tallavale koalitsioonile on fanaatiline. Isegi Siim Kallas on usaldusväärsem kui Herkel.

Vabaerakond on masendav nähtus, kellega ei maksa vähimatki koostööd teha, sest nende leivaks on reetmine. nestor on vähemasti laialt teada, kes ta selline on. Herkel on reetlik jutumees, kes on ohtlik ausale eesti rahvale. Isegi Marianne Mikko ütles otse välja, et teda ajavad tema arvamusega mittenõustuvad inimesed lihtsalt oksele. Vabaerakond on palju hullem.

Uued valimised on alles aastate pärast. Loodetavasti ei tee opositsioon suuri vigu. Koalitsioon teeb oma kuriteod rahva vastu ära ning vahetult enne valimisi tuuakse välja kahtlase rahaga sooritatav kampaania ning ajupesunumbrid. Inimestele jäävad kõige enam meelde värskemad sündmused.

Opositsioon peaks seda läbi nägema ning lisaks peaksid vabatahtlikud ehk näiteks Odinid kohe alustades tegema ennetavaid meediaavaldusi, et neil on teada provokaatorite imbumiskatsed, et diskrediteerida rahvaliikumist. Kõike tuleks ennetada, mitte lasta asjadel Vabaerakondlikult reetlike inimeste ohtu sattuda.

Kas julgeb keegi moodustada kaustad meie poliitikute kuritegudest rahva vastu ja saata need igale poole maailma?

Kas julgeb keegi küsida Euroopa Komisjonilt, kas 300-eurone pension on EL tase, miks pole Rõivas ja sulased vaevunud teemaks võtma sotsiaalharta sissetulekute osa ratifitseerimise?

Vabatahtliku rahvakorjandusega saaks rahad kokku, et hakata välismaal meedias olema ning protsessida, miks pole eestlasel murdosagi neid hüvesid, mis teistel EL-s, kuid kohustusi nõutakse täie rauaga ja isegi veelgi enam, kuna meil on juba rahvusriik suures ohus.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP