RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 5. aprill 2016

Kogu Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsioon loobub autoliisingu kompensatsioonist

Eesti Konservatiivne Rahvaerakond otsustas esimese fraktsioonina loobuda parlamendi liikmetele ette nähtud võimalusest tasuda autoliisingu arveid kuluhüvitistest.
„Ehkki seadus pakub saadikule sellist soodustust, leiame, et ükski riigikogu liige ei pea olema paremas olukorras võrreldes tavakodanikuga, kes peab oma kulud, sealhulgas autoliisingu kinni maksma palga arvelt,“ ütles fraktsiooni esimees Martin Helme.

"Fraktsioonis lepiti üksmeelselt kokku, et need meie saadikud, kes on hüvitamise võimalust kasutanud, lõpetavad liisinguarvete esitamise kahe kuu jooksul."
Pooled Konservatiivse Rahvaerakonna fraktsiooni liikmetest pole autoliisingu hüvitamise võimalust kordagi kasutanud, loobudes sellest juba valituks osutudes.
„Kutsume ka teisi Riigikogu fraktsioone üles järgima meie eeskuju ning astuma sammu selles suunas, et autoliisingu hüvitamine seadusega lõpetataks,“ ütles Martin Helme.
Tema sõnul jätkab Konservatiivne Rahvaerakond võitlust praeguse ebaõiglase kuluhüvitiste süsteemi kaotamise eest.

Allikas: https://www.facebook.com/rahvuspartei/?fref=nf

1 kommentaari:

Anonüümne 5. aprill 2016, kell 13:24  

Ei imestaks kui rehvid loobuvad ja nimetavad mingi uue nimetusega toetuse. Saaks kilgata, et nemad loobusid samuti, samas raha jookseks teise nimetuse alt peale.

Kurb vaadata, kuidas Venemaal piiratakse limusiinide kasutamist, meil istutakse häbematu jultumusega uhiuutesse limusiinidesse ja sõidetakse enda ülemuste ehk rahva keskel, kuna numbrimärk on massist eraldamatu, võidakse kasvõi nädalavahetusel bordumajas käia meie raha eest ostetud limusiiniga.

Miks pole eriseeriaga registreerimismärke, turvakaalutlus ei ole kindlasti argument kuna meil olevat väga turvaline maa ning miks peaks aus rahvasaadik midagi kartma? Lihtkodanikule öeldakse mokaotsast, et pöörduge politsei poole, kui on muresid. Tehku ise sama!

Isegi President saab kasutada vägagi silmapaistva numbrimärgiga autot, riigivapiga autot. Tema puhul on selline luksus põhjendatud ning mõistlik. Lihtteenrid ehk Rõivas ja alanejad peaksid olema eraauto asemel meie raha eest ostetud autodes liikujatena eriseeriaga numbrimärkidega eristatavad, et näha kuidas nädalavahetustel hüve kasutatakse ning kas veetakse riigitöösse mittepuutuvaid isikuid ehk sugulasi suvilatesse. Keegi ei keela neid sõita isikliku eraautoga, kui soovitakse armukestel külas käia või ämma sugulasi vedada.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP