RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 20. juuli 2017

Helve Markvart: Põhjavees on taimekaitsevahendeid ja isegi selliseid mürke, mis Eesti riigis keelatud

Vikerraadios mainis ka seda, et põhjaveest üle 30 korra võetud proovis on olnud 22 juhul põhjavees taimekaitsevahendeid ja isegi selliseid mürke, mis Eesti riigis keelatud.. Nii, et asi on tegelikult väljunud kontrolli alt.

Soomes , veits eemal Helsingist on kraanivesi väga hea, mis näiteks kasvõi kunagi keetes kannu sadet ei jäta. Tundub, et ikka meil lihtsalt pigistatakse silm kinni ja lastakse saastada.
Nägin kevadel Tartumaal kuidas suure tuulega mürgitati põldu ja mürk lendas sõiduteele ja mujalegi.

Olid ju neil normid ,et üle 7 m/sek tuulega ei tohi mürgitada. Tuttav mürgipütiga töötaja ütles, et paljud ei hooligi sellest, olevat vaja palka ju teenida. Tema aga jälgib seda. Teised ei hoolivatki... Kurb kui inimesed ei mõtle, et kõik see tuleb sulle endale mitmekordselt tagasi. Looduses ongi juba tagasilöögid, eks ikka äri ja raha loob maailma, kus looduse ehtsus on unustatud.

Allikas: Facebook
__________
Miks kasutatakse nüüd põllumajanduses mürke rohkem? Lugege SIIT.
M.I.

2 kommentaari:

Anonüümne 21. juuli 2017, kell 16:50  

Järgnev kommentaar põhjustab teile tasakaalutust, närvilisust ja tõsiseid vaimseid kannatusi. Teid on hoiatatud!
---
Ah et Eesti põhjavees on juba terve Mendelejevi tabel? Noh ja kus karu perses nüüd keskkonnaamet on? Siis kui on vaja väikeomanikku mingi värdjast lendorava pärast kottida, siis lastakse sellest üle justkui teerulliga, aga põllumajanduse kallale ei julge minna jah, eriti just suurtootjate kallale. Puhta persse kukkunud on see banaanivabariik! Ja see va rahvas kah, justkui kari pudulojuseid vahib kõike pealt, endal mokk töllakil.
Ähh ma ei viitsi isegi sõimata. Pidage meeles, et iga rahvas väärib oma valitsejaid.

Anonüümne 21. juuli 2017, kell 22:33  

Kas mitte ei julgeta põllumajanduse suurtootjate kallale minna sellepärast, et need on välismaalased???? Tulevad siia meie maad ja rahvast mürgitama?? Argpüksidest ametnikud istuvad urgudes? Aeg on rahval oma maa tagasi võtta ja suurröövlid minema kihutada -koos reeturitega omade seast...



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP