RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 31. juuli 2017

USA viskab ÜRO välja?

ÜRO peakorter New Yorgis. Foto: Neptuul, Wikimedia Commons.

Ühendriikide president Donald Trump võtab “Ameerika esikohale” asetamise tõotust tõsiselt ning vabariiklased on esitanud eelnõu USA väljaviimiseks Ühinenud Rahvaste Organisatsioonist (ÜRO), kirjutab Express.

Kongresmen Mike Rodgersi poolt esitatud Ameerika suveräänsuse taastamise seadus (American Sovereignty Restoration Act) taotleb ühtlasi Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) liikmestaatuse täielikku lõpetamist.
Lisaks nõuavad vabariiklased, et ÜRO koliks oma peakorteri New Yorgist minema.
3. jaanuaril pälvis eelnõu kerge vaevaga esindajatekoja väliskomisjoni heakskiidu.
“Miks peaksid Ameerika maksumaksjad rahastama rahvusvahelist organisatsiooni, mis töötab Ameerika huvide vastu kõikjal maailmas?” on Rogers varasemalt küsinud.
“On aeg taastada Ameerika suveräänsus, kaitsta seda, ning väljuda Ühinenud Rahvaste Organisatsioonist,” ütles Rogers.
Kui seadus alla kirjutatakse, jõustub see kahe aasta jooksul.
Ka Trumpi poolt USA järgmiseks ÜRO suursaadikuks nimetatud elupooldaja Nikki Haley on väitnud, et organisatsioon teeb rohkem kahju kui head.
USA rahastab ÜRO eelarvet 22 protsendi ulatuses.

Allikas: http://objektiiv.ee/usa-viskab-uro-valja/

1 kommentaari:

Anonüümne 4. september 2017, kell 16:27  

Kui poleks enam kui rohkelt põhjust suhtuda kahtlustavalt kõigesse, mida teevad selle maailma superriikide klounid-tööriistad, siis aplodeeriksin ja kummardaksin! Ilmselt on arenenud teadvusega inimesed kõik üldjoones teadlikud, mida NAGU teevad kõik suured maailmaorganisatsioonid ja mida nad TEGELIKULT teevad. Seega, vabaduse ja iseseisvuse taastamiseks on analoogsed sammud ainuõiged ja vältimatud. Venemaa, Paraguai ja Ungari on välja visanud oma riikidest vähkkasvaja, võiks öelda pea- vereimejad-pankurid. Need, kes vabastavad ennast ÜRO-st, saavad ilmselt ka tagasi loomuliku sinitaeva ja ilmad/aastaajad, ökokeskkonna taastumise jne toksilise keemilise/bioloogilise supi asemel, mida "naudime" meiegi, ja järjest intensiivsemalt. Sellisesse riiki koliks kohe elama!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP