RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 14. juuli 2017

Istuv venemeelne valitsus täiendavaid maamüügipiiranguid ei toeta

Nagu arvata võis, ei toeta praegune vasakpoolne ja aina enam kremlimeelsemaks muutuv valitus Eesti Konservatiivse Rahvaerakonna seadusemuudatust,  mis seaks maa ostule kolmandate riikide firmade ja kodanike poolt täiendavad piirangud, nentis EKRE fraktsiooni poliitiline nõunik Urmas Espenberg.

EKRE soovis muuta kolmandate riikide kodanike või juriidiliste isikute poolt põllumajandus- ja metsamaa omandamise tingimusi rangemaks. Lisanduksid reeglid keelenõuete, samuti hariduse ja oskuste nõuete täitmise kohta.

 Maaeluministeerium tegi valitsusele seda kinnisasja omandamise kitsendamise seaduse muutmise eelnõu mitte toetada. Sama oli varem kinnitanud “isamaalasest” keskkonnaminister Kiisler.

UU (allikas BNS)

Seotud lood: Urmas Espenberg: IRLi minister Kiisler ei näe maa ja metsa mahaparistamises välismaalastele mingit probleemi

FOTO: Plakat Rail Balticu vastaselt meeleavalduselt 19.06.17

Allikas: http://uueduudised.ee/poliitika/istuv-venemeelne-valitsus-taiendavaid-maamuugipiiranguid-ei-toeta/

1 kommentaari:

Anonüümne 15. juuli 2017, kell 22:11  

Venemeelne? Kas ainult? Ehk ka teiste rahvaste meelne? Või kelle üldse, kui päritolult kindlat rahvust polegi? Vene-eesti-soome-rootsi-ja kes teab veel missugust segapäritolu ollakse ja trügitakse eestlaste juhiks?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP