RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 16. juuli 2017

Välismeedia: Eesti valitsus hakkab Euroopa Liidu eesistujana promoma “samasooliste perekonna” teemat


Pilguheit nn alternatiivsele perekonnavormile, mil pole perekonnaga mingit pistmist. Foto: Wavebreak Media Ltd/Bigstockphoto.com

Juuli alguses Maltalt Euroopa Liidu eesistumise üle võtnud Eesti valitsus on otsustanud kasutada oma juhtpositsiooni “samasooliste perekondade” teema promomiseks, olgugi et selleks ei ole Euroopa Liidu õiguses mingit alust, vahendab portaal Agenda Europe.

Küsimust hakatakse arutama 19. ja 20. juulil Tallinnas toimuval Euroopa Liidu liikmesriikide tööhõive, sotsiaalküsimuste, perekonna ja soolise võrdõiguslikkuse ministrite kohtumisel.
Kohtumise tutvustuse kohaselt on selle peamiseks teemaks töö- ja eraelu tasakaal, mille arutamisel keskendutakse uutele töötegemise vormidele, erinevatele perekonnatüüpidele ning meeste osalemisele kodutööde tegemises ja laste eest hoolitsemises.
Samas ei sisalda Euroopa Liidu õigus üht üldkehtivat perekonna definitsiooni, mistõttu on liikmesriigid vabad määratlema perekonda nii, nagu seda on läbi ajaloo tehtud – mehe, naise ja laste ühendusena.

“Kuid eestlased on ilmselt võtnud omaks homoliikumise propaganda ning andnud järele selle nõudmisele tühjendada keel tähendusest, viidates “erinevatele perekonnavormidele”, “alternatiivsetele perekondadele” ja “vikerkaareperekondadele”,” kirjutab Agenda Europe.

Allikas. http://objektiiv.ee/valismeedia-eesti-valitsus-hakkab-euroopa-liidu-eesistujana-promoma-samasooliste-perekonna-teemat/
______________
Oh küll, kas midagi veel rumalamat ei suutnud meie valitsus eesistumise ajaks välja mõelda? Paistab, et poevad ikka täielikult Brüsseli ees. Häbi on tõesti olla sellise väärastunund osariigi ja ELi kodanik! 
M.I.

1 kommentaari:

Anonüümne 16. juuli 2017, kell 18:28  

Ma kujutan juba ette, kuidas Lääne-Euroopas kõik mõistusega inimesed nende imelike eestlaste üle ennast oimetuks naeravad :DD



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP