RAHVUSLANE

Rahvuslane

teisipäev, 18. juuli 2017

MATTI ILVES: PÕLLUMAJANDUSE HETKESEISUST

Foto: M. Ilves, rukkipõld

Kui rääkida Eesti põllumajanduse hetkeseisust, siis siin pole midagi head tuua. Eesti põllumajandus ei suuda endiselt meie rahvast ära toita, järgnevalt on toodud 2011. aasta andmed, lugege SIIT. Olukord on läinud isegi palju hullemaks, nüüd on jõudnud ka sealiha kategooriasse, millega ei suudeta toita meie rahvast, rääkimata juba kartulist ja paljust muust.

On ainult üks kategooria põllumajandustoodangut, kus meil valitseb suur ületootmine, see on piim ja piimasaadused, tunduvalt üle 150 %. Ja rahvale on jäänud mulje, et kogu aeg otsitakse põllusaadustele turgu ja siis peab olema põllumajanduses kõik hästi.
See on vaid näiline heaolu ja puudutab vaid piimasaadusi.

Tegelikult on Euroopa Liidu mitmed tootmispiirangud asetanud Eesti olukorda, kus meie põllmajandus ei suuda toita enam oma rahvast. Põllumajandust ja toiduga isevarustamist peetakse endiselt strateegiliseks tootmisharuks, millest enam avalikult ei räägita.
Milline on siis meil olukord?

Toon ühe tsitaadi Heiki Kortspärni raamatust, "Eestlase saatus. Kolmas raamat." Kambja 2014:
"Et Venemaad pole enam vaja karta ja EList hakkab sadama kullavihma. Aga tegelikult on EL meile tulevase näljaaja ette kirjutanud. Eestil lubatakse toota kolmandik kuni pool vajaminevast toidust! Eesti vähesed tublid talunikud olid sunnitud peaaegu kogu Eestis kasvanud leivavilja siloks tegema ja tuleval aastal ei kavatse tõenäoliselt enam keegi rukist külvata!
Meie valitsejad aga tahavad kulutada miljoneid, et laias ilmas "eesti toitu" reklaamida...".

Me peame sellest olukorrast, kus enam ei suudeta toita oma rahvast välja rabelema. Ja jälle on ainult üks võimalus, lahkuda Euroopa Liidust!

1 kommentaari:

Anonüümne 29. juuli 2017, kell 00:14  

Olukord on täiesti lootusetu ... EL väljaastumine on EV puhul sama utoopiline kui NSVLiidust väljaastumine ... Kui NSVLiit lammutati eesmärgiga saada tema üle kontroll siis EL ei lase need kes pürgivad maailmavalitsemise poole mitte iialgi laiali minna ... Isegi kui EV püüaks EL lahkuda tehakse meiega sama mis tehti Afganistani, Iraagi, Liibüa ja praegu Süüriaga ja kui nende mitmekümnemiljonilise rahvaarvuga riikides seda suudeti, siis meil siin mingi kataklüsmi tekitamist ülejäänud maailm isegi ei märkaks ... ja kes need "väljaastujad" meil oleks? Eelmiste valimiste puhul ei suudetudrahvuslased end isegi mitte erakonnana registreerida, et valimistel esineda oleks saanud, mis on tänaseks muutunud?



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP