RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 5. juuli 2017

MATTI ILVES: LÄHITULEVIKUS EI PANDA VÄHEMALT PÕHIKOOLIDES ENAM LASTELE HINDEID

Praegu kilkavad truud ja vasakliberaalsed haridustegelased juba, et koolides hindamine on karistusvahend! Samuti on nüüd asutud ka oma väiteid ka teoks tegema, seda ilmselt Haridus ja Teadusministeeriumi sügaval heakskiidul.   

Ja-jaa, kõigepealt viidi gümnaasiumides asi meil nii kaugele, et kooli saab lõpetada kui lõpueksamitel saab 100. pallist vaid ühe palli. Lolluse taastootmine missugune!

Näiteks Rootsis (vaid üks paljudest osariikidest) ei panda koolilastele enam hindeid ja tagajärjed on nüüd juba hästi näha, nimelt langes osariik haridustulemuste võrdlustabelites märksa madalemale, tahapoole ka Eestist,  muidugi Soomest rääkimata ja just see mahajäämus Eestist häiris neid kõige enam. Tõesti, kuidas saab mingi mahajäänud vaene riigike neist eespool olla?

Meie ainus võimalus sellest hariduse allakäigu nõiarattast väljumiseks on väljaastumine Euroopa Liidust ja tagasipöördumine Wabariigiaegse hariduskorralduse poole, isegi nõukogudeaegne kool oli märksa parem kui nüüdne läänelik - väidetavalt kaasaegne, moodne ja vaba haridus. Õppekavad tuleb muidugi ajakohastada ja jätta sealt välja igasugune vasakliberaalide propaganda.
_____________
P.S. Vaadake mitmeid haridustabeleid siit:
http://www.telegraph.co.uk/education/leaguetables/10488555/OECD-education-report-subject-results-in-full.html

2 kommentaari:

Anonüümne 5. juuli 2017, kell 17:39  

Arenenud ühiskonnas see ehk mingil määral isegi töötaks, et väiksematele hindeid ei panda, aga Rootsi... noh te teate küll, et Rootsi on Aafrika riik...

Anonüümne 5. juuli 2017, kell 19:58  

Juuutide liikumise HABAD 78 aastal paljastatud plaan Euroopale täitub.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP