RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 9. juuli 2017

Rootsis kavatsetakse vaktsineerida ka poeglapsed emakakaelavähi vastu – sunniviisiliselt

Meie Läänemere-tagune feminismi ja võrdõiguslikkuse maailmariik üllatab jälle. Alates 2012. aastast vaktsineeritakse Rootsis 10-12 aastased tütarlapsed emakakaelavähi vastu. Nüüd tegi Rootsi riigitelevisiooni järgi Rahvaterviseamet valitsusele ettepaneku muuta kohustuslikuks ka samaealiste poiste vaktsineerimine emakakaelavähi vastu.

Meestel ja ilmselt ka poistel mainitud siseorgan puudub, kuid see ei heiduta Rahvaterviseametit, kelle arvates vaktsineerimine iseenesest on tervisele kasulik ja ei saa unustada samuti võrdõiguslikkust, kuidas poisid jäävad vaktsineerimata, kui tüdrukuid vaktsineeritakse.

Mainitud pahat HPV-viirust on 13 kahjulikku tüve, kas kasutatakse ka 13 erinevat vaktsiini ei ole siinkirjutajale teada. Kriitikute arvates võib  mainitud vaktsineerimine tekitada ohtlikke kõrvaltoimeid, mida ei eitatakse ja meedia varjab kiivalt. Teised kriitikud on veelgi murelikumad ja väidavad, et vaktsiin ise sisaldabki aineid (ensüümi alfa-N-acetüülgalaktoosaminidaas), mis põhjustavad vähki ja soodustavad vähirakkude kasvu, tootmaks Suurele Ravimitööstusele uusi kundesid – vaevades surijaid. 

Allikas: SVT, 2. juuni 2017

Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto

4 kommentaari:

Maire 11. juuli 2017, kell 13:18  

Leidsin sarnase uudise, aga jutt on Norrast...
https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/norge-infor-hpv-vaccination-for-pojkar

Anonüümne 11. juuli 2017, kell 15:00  

Mille üle siin imestada, kui üleilmsest keskusest käske jagatakse...

raivo orgusaar 11. juuli 2017, kell 15:20  

On aeg koonduda www.ellujaamiserakond.ee

Anonüümne 6. september 2017, kell 00:06  

Alati, kui ma selliseid asju loen, olen imestusest keeletu. Inimesed ometi oskavad tänapäeval lugeda-kirjutada, väga paljud ka inglise keeles. Kas tõesti pole ikka veel massideni jõudnud selle tapameetodi olemus?! Tänapäevase info levimise kiiruse ja mastaapide juures peaks olema peast segi kui oma lapse või looma nende mõrtsukate agenda teostamiseks ohverdaks!



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP