RAHVUSLANE

Rahvuslane

laupäev, 1. juuli 2017

Orbán: Brüsseli kuningriigile tuleb otsustavalt vastu astuda

Ungari peaminister Viktor Orban üritusel "Seiske Ungari eest!" rahvale kõnet pidamas. Foto: Scanpix

Ungari peaminister Viktor Orbán pöördus rahva poole üleskutsega kaitsta suveräänsust ning mitte lömitada “Brüsseli kuningriigi” ja selle etteotsa “kuningaid upitava (ingl. k. kingmaker) ja ulatuslikku maffiavõrgustikku juhtiva spekulandi” George Sorose ees.

Maffiavõrgustiku all peab Orbán silmas inimkaubandusega tegelevaid valitsusväliseid organisatsioone, mis on Euroopat lämmatava massilise sisserände liikumapanevaks jõuks.
Teine samavõrd ajalooline küsimus on Orbáni hinnangul eliidi üritus muuta Euroopa rahvusteüleseks liiduks.

Kas me tahame “Brüsseli Euroopat või rahvaste Euroopat,” on Orbáni hinnangul põhiküsimus.
Ning nende kahe küsimuse ümber keerleva debati tulemus “võib pöördumatult ja permanentselt määrata ära Euroopa” tuleviku.
Nimetades pagulaskvootide süsteemi “dementsete ideede Everestiks” mõistis Orbán Saksa multikulti hukka kui “karjuva läbikukkumise” ning kinnitas, et ülejäänud liikmesriigid ei peaks maksma hinda Saksa kantsleri Angela Merkeli avatud uste poliitika tagajärgede eest.

Orbán kinnitas, et “meie suveräänsuse kaitsmiseks Brüsseli sekkumiste eest migratsioonipoliitika vallas valitseb riigis peaaegu täielik konsensus” ning kritiseeris teravalt Sorost kui “otsusekindlat ja edukat rahameest, kes end ülemaks olendiks peab” ning tahab iga-aastaselt tuua Euroopasse miljon migranti.

“Seda saavutataks jõuga, kui vaja – isegi Euroopa rahvaste tahte vastaselt,” hoiatas Orbán.
Ta süüdistas Sorost selles, et too jagab Euroopa Liidu liidritele migrandikvootide vallas juhiseid ning “nood kummardavad tema ees.“
Ühtlasi hoiatas ta, et globalistist miljardär tahab kangutada võimult praegust Ungari valitsust ning panna pukki juhid, kes “tema pilli järgi tantsivad”, piiritara maha lammutavad ja illegaalidele uksed avavad.

“Meie oleme Ungari rahva poolt ja Ungari rahvas toetab valitsust Brüsseli ja Sorose” vastases võitluses, on Orbán veendunud.
Loe pikemat kokkuvõtet pöördumisest siit.

Allikas: http://objektiiv.ee/orban-brusseli-kuningriigile-tuleb-otsustavalt-vastu-astuda/

1 kommentaari:

Anonüümne 6. september 2017, kell 00:53  

Uskumatu! Kas tõesti on võimalik, et siinsamas, kiviviske kaugusel on riigipea, kelle ajud on alles?! Ja kes polegi globalistide pärdik-nööri-otsas! Noh, seda, kas on kahe maskiga kloun nagu trumpi doonald või päriselt ka õige mees, näitab aeg. Kui on õige mees, siis juhtub temaga/tema riigis kindlasti varsti midagi olulist, sest sellise ilmingu kosumisega maailmaanastajad leppida ei saa-see võib olla isegi nakkav ka teistele. Õnneks muidugi mitte Eestile-meil on kõik korras ja läheb jõudsalt plaani järgi, "valesid" inimesi võimul pole.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP