RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 29. detsember 2017

Ilmunud on detsembrikuu "Rahvuslik Teataja"

„Rahvusliku Teataja” detsembrinumber

„Rahvuslik Teataja” on paberkandjal igakuiselt ilmuv parteipoliitiliselt sõltumatu ühiskondlik-poliitilise alternatiivmeedia väljaanne. Alates 2015.a algusest ilmub kaheteistkümnel A3 leheküljel. Ühes lehenumbris on keskmiselt 25-30 erinevat artiklit nii päevakajalistel kui majanduslikel teemadel. Kodulehel: rahvuslikteataja.ee on esitatud viimaste lehenumbrite esimesed leheküljed, kust võib leida iga numbri lühikese sisukokkuvõtte. Enama huvi korral saab „Rahvuslikku Teatajat” tellida toimetuselt: stuvsta@hot.ee, kui see ei õnnestu siis helistada: 51 903 374 või kirjutada HATTO/78201 VELISE. Sama soovi ja ka teiste küsimustega võib ühendust võtta meie levijuhtidega:


Tallinnas: Johanna Ranne, telefon: 59 037 103, meil: armane@gmail.com;
Pärnus: Isabell Maripuu, telefon: 50 84 137, meil: isabell@mmeedia.ee

TELLIJATE NIMEKIRJA EI OLE ARVUTIS. SEE ON SALAJANE. LEHT SAADETAKSE TELLIJATELE ÜMBRIKUS
 
JUHTKIRI

Hea lugeja! Käes on selle aasta (2017) viimane kuu – detsember. Kuu nimi tuleb ladinakeelsest arvsõnast – „decem“ – kümme. Vanade roomlaste kuukalendris oli aasta viimane kuu kümnes. Meie kõrgel, põhjamaisel laiusel on see aasta kõige pimedam kuu. Pimedusse saabub valgus. Jälle on see aeg aastast, kus valgus saab pimeduse üle võidu, mida on inimlapsed pühitsenud aasta suurima rõõmusündmusena juba väga hallidest aegadest alates. Sõna „jõuludki“ pärinevat muinasgermaanikeelsest sõnast – „(h)jul“ – „ketas“, mis tähendas päikeseketta uue veeremise algust. Täna on kolmas advent. See sõna tuleb ladinakeelsest – „advenio“ – „saabuma“, – „saabub“– „advenit“. 
 
Meelis Kaldalu ja Reio Laurits on ikka edasi vangis. Keegi ei tea, kui kaua veel, nagu poliitvangidega ikka. Reio Lauritsal oli 12. detsembril – „kohus“, kus teda ennast ei olnud ja istung oli kinnine. Keegi ei tea, mida seal räägiti või otsustati. Keegi pole teda näinud kinnivõtmisest saati,  isegi vanemad mitte. Nad ei tea, kus ta on ja millises seisus.  Siinkirjutajale tunnistas politseiuurija Lilian Palu, et Reio Laurits on Tartu vangla haiglas. Seevastu Meelis Kaldalu helistas siinkirjutajale Tartu vanglast ja teatas, et on näljastreikinud 21 päeva, et pole mingit „ähvardust“ teinud ja tea siiani, milles teda õieti süüdistatakse, mingeid süütõendeid ei ole ta näinud ja ootab neid huviga. Kuna selline helistamine polnud seaduslik, siis sellest rohkem ei kirjuta. Märt Kunnus ja Mart Niklus käisid Tartu vanglas ja kohtusid Meelis Kaldaluga ja andsid talle üle ka vahepeal ilmunud  „Rahvuslikud Teatajad“. Nendega kaasas olnud Rein Vanjat ei lastud Meelisega kohtuma ja jäeti vangla ukse taha.
 
Mõlemad mehed võeti kinni 26. oktoobril. Teistel andmetel toimus see koguni juba 24. oktoobril. Peavoolu koššermeedia järgi tehti müstiline pommiähvardus Tartu ERR-i stuudiole 10. oktoobri õhtul kell 20.45. Ähvardus tehti sms-ga mobiiltelefonist, mis ei kuulunud kummalegi kahtlustatavale. Siinkirjutajale ei ole teada, kellele see sms saadeti, samuti ei ole teada, et ERR oleks välja tulnud ametliku teatega pommiähvardusest, räägitakse ainult ERR-i stuudiost Tartus, nagu ERR ja stuudio oleksid kaks ise asja. Mõned Tartu inimesed on juhtinud tähelepanu võimude kummalistele toimetamistele juba enne väidetava pommiähvarduse toimumist. Näiteks valimisväitlus viidi üle Tallinna stuudiosse, kuigi pidi toimuma Tartus. Siinkirjutaja salvestas inglisekeelse videolõigu toimunust nn rahvusvahelise alternatiivmeediale, kuidas Eestisse on tekkinud poliitilised vangid, politsei ründab põhjuseta vägivaldselt rahulikke elanikke, valimiste asemel on räige võltsimine, mis ei vasta riigis  kehtivatele seadustele. Kõike seda tehakse ikkagi selleks, et euroüleilmastajatele (võõrk. euroglobalistidele) oleks Eestis võim tagatud ja Eesti riiklusele ja rahvale oleks häving tagatud, nagu üleilmastajad soovivad. Nii lihtne see ongi, mõned asjad ei ole keerulised. Loodetavasti on videolõik lehenumbri ilmumise ajaks läbinud montaaži ja on ilmavõrku üles pandud.
 
Selles lehenumbris on koguni kolm artiklit konverentsidest, isegi neli, kui kohtumist kirjanikuga „konverentsiks“ lugeda. Lugeja leiab Tiit Madissoni järjekordse loo juudi „revolutsionääridest“, kes maailma enda tarbeks ümber kujundavad ja palju muud huvitavat.

                                Head lugemist!
Soovib „Rahvusliku Teataja“ toimetaja JAAN HATTO

              17. detsembril 2017 Velisel

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP