RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 4. detsember 2017

MATTI ILVES: CIA JA SOROS´e RAHASTATUD FREEDOM HOUSE ASETES SOOME ESIKOHALE MAAILMAS

"Freedom House" asetas Soome esikohale maailmas poliitiliste õiguste ja kodanikuvabaduste suhtes. Samuti sai valitsuse tegevuskava maksimaalsed punktid.
Sellise organisatsiooni ülikõrge hinnang Soomele, saab meid ainult murelikuks teha. Arvatavasti on Soomes on saavutanud tugeva võimu globalistid ja seda veelgi suurema kui meil, aga küllap meie reeturid ka ei väsi ja pingutavad kõigest väest.

USA "Freedom House´i" usaldusväärsus on kahtlust äratav. Sest seda rahastab USA NED (National Endowment for Democracy) läbi eelarve ja samuti Soros George Organisatsioon.
"Freedom House´i" vast ajalooline juhatus on selline: Zbigniew Brzezinski, Jeane Kirkpatrick, Samuel Huntington, Donald Rumsfeld ja Paul Wolfowitz . Need peaksid olema kõik juudid.
"Freedom House" tunnistas, et "populism" on kõige suurem oht "globaalsele demokraatiale". Samuti hinnati seda, kuidas riigid ja sealhulgas Soome aktsepteerivad varjupaigataotlejaid.
Kahju on meie vennasrahvast, et nad on sattunud sellisesse vägivaldsesse globalistide haardesse.
Kasutatud allikas: https://mvlehti.net/2017/11/28/cian-ja-soroksen-rahoittama-freedom-house-suomelle-parhaat-pisteet-koko-maailmassa/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP