RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 1. detsember 2017

Õppige ära lõpuks, kes on teie vaenlased!


Pilt: Eilsest (30. november 2017) ERR-i kodulehelt, ERR-i uudis: ”Sotside katuseraha: LGBT ühingu toetamisest Putini uuringuteni”, pildiallkiri: ”Sotsiaaldemokraadid tööhoos Autor/allikas: Riigikogu”. Riigikogu foto.

Alguses ma ei saanud aru, mis punane asi on keset lauda. Siis taipasin: punane lipp. Paremal nurgas võib ära tunda Heiki Nestori ja Urve Palo. Vasakul neljas ”läti Nokia” – Ossinovski.

Jüri Lina viimasest loengust (”Rahvuslik Teataja” nr 64 lk 3): Kirjanik [Jüri Lina] alustas imestades, et liiga palju eestlasi andis oma hääle sotsiaaldemokraatidele, eirates asjaolu, et sotsiaaldemokraadid on Sotsialistliku Internatsionaali liikmed ja saavad sealt juhtnööre. Nad laulavad ”Internatsionaali” ja lehvitavad punalippu. Selle lipu all on mõrvatud 300 miljonit inimest. Punane lipp tähendab ohtu. Kui rannas lehvib punane lipp, siis ei tohi ujuma minna, sest ohtlikud allveehoovused on ülekaalus. Sotsialistliku Internatsionaali agenda on rahvusriikide likvideerimine. 

Oma vastaseid sõimavad nad fašistideks. Eesti Vabariik on põhiseaduse järgi iseseisev rahvusriik. Selle kukutamine mingisuguse ”maailmavalitsuse” kehtestamiseks välismaalt saadud juhtnööride ja/või rahaga on riiklik kuritegu. Karistusseadustik § 233 Välismaalase poolt toimepandud Eesti Vabariigi iseseisvuse ja sõltumatuse vastu suunatud vägivallata tegevus, karistatakse kahe- kuni kümneaastase vangistusega. Ilmselt ka § 235 Eesti Vabariigi põhiseadusliku korra vastane ühendus: Eesti Vabariigi iseseisvuse ja sõltumatuse vastu suunatud tegevuse eesmärgil kolmest või enamast isikust koosnevasse püsivasse isikutevahelise ülesannete jaotusega ühendusse kuulumise, samuti sellise ühenduse loomise, juhtimise või sellesse liikmete värbamise eest  –  karistatakse kuni kuue aastase vangistusega.

Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto

1 kommentaari:

Anonüümne 28. detsember 2017, kell 15:48  

Eestis on vaenlaseks, kõigi muude hävituslike sektide kõrval, uusvapslus, mis eitab Eesti Vabariiki, ainsat demokraatlikku rahvusriiki, mis meil olnud on. Selle liikumise levikule on väga palju kaasa aidanud Euroopa äärmussallivuslaste liikumine, kes on teinud süüdlasest ohvri ja ohvrist süüdlase.



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP