RAHVUSLANE

Rahvuslane

pühapäev, 3. detsember 2017

Ratas ja Juncker: Kõik Aafrikast pärit sisserändajad tuleb vastu võtta

Sellel nädalal toimunud Euroopa Liidu ja Aafrika tippkohtumisel ütles Euroopa Komisjoni president Jean-Claude Juncker, et: “Kui me ei paku ELi sisserändeks seaduslikke võimalusi, siis me oleme kaotanud.” 

Jean-Claude Junkeri sõnul muudab Brüssel sisserände seaduslikuks, kuna Euroopal on Aafrikast tuleva migratsiooni järele selge vajadus.
Euroopa vajab lähiaastatel kindlasti sisserännet,” ütles Juncker ja lisas, et „me peame tagama seaduslikud võimalused Euroopasse pääsemiseks neile, kes seda soovivad ja kellel on selleks võimalus.

Ta lisas, et: „Need, kes tulevad on enamasti vaesed ja kui neil ei õnnestu Euroopasse siseneda peauksest, siis teevad nad seda tagaukse kaudu.”
Kohtumisel osales ka Eesti Vabariigi peaminister Jüri Ratas, kes nii nagu Eesti tipppoliitikutele tavaks saanud, ei hiilanud erilise originaalsusega ja sisuliselt kordas Junckeri avaldust.
Peaminister Ratas ütles, et “tuleb luua seaduslikud rändeteed ja kaitset vajavad inimesed vastu võtta. Euroopa ei tohiks kedagi hätta jätta, kuid me saame olukorda lahendada vaid koos riikidega, kust inimesed praegu lahkuvad.“

Allikas: http://vanglaplaneet.ee/?p=4340

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP