RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 25. detsember 2017

Videopöördumine seoses kahe kuu möödumisega Meelis Kaldalu ja Reio Lauritsa vangistamisest

Täna 24. detsembril 2017 (või  lähematel päevadel) täitub kaks kuud sellest, kui Meelis Kaldalu ja Reio Laurits viidi vangi ja kohus vahistas nad kaheks kuuks. Neile esitati võltssüüdistus, nagu nad oleks teinud sms-ga pommiähvarduse ERR-i stuudiole Tartus 10. oktoobril. Mainitud sms-i nende telefonidest ei saadetud.

Meelis Kaldalu helistas siinkirjutajale vanglast detsembri alguses. Ta ütles, et on näljastreikinud 21 päeva ja ei ole mingit pommiähvardust teinud ja ootab ise suure huviga, millal ta saab teada, milles teda õigupoolest süüdistatakse. Kui Meelis Kaldaluga käisid vanglas kohtumas Märt Kunnus ja Mart Niklus, siis Reio Lauritsat ei ole kinniviimisest saati keegi näinud. Tema vanematel ei lastud temaga kohtuda ega pakki üle anda. Politseiuurija Lilian Palu tunnistas siinkirjutajale, et Reio on vanglahaiglas. Meelis Kaldalu ja Reio Laurits on poliitilised vangid ja riikliku tagakiusamise ohvrid. 

Nende kahe kuu vangistuse täitumise puhul valmis siinkirjutaja videoläkitus nii kodumaisele kui rahvusvahelisele üldsusele:

(alates 3´.13´´-st )

Nüüd on jõulud ja mõelgem neile, kes peavad süütult kannatama ja palvetagem nende eest!

Foto allikas: objektiiv.ee

Matti Ilvese blogile koostas Jaan Hatto
______________
Lugege lisaks SIIT.
M.I.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP