RAHVUSLANE

Rahvuslane

esmaspäev, 18. detsember 2017

MULJETAVALDAV ÜHTSUS: 95 protsenti Ungari parlamendist hääletas pagulaskvootide ja "Sorose plaani" vastu!

Kvootide poolt ei olnud ka Ungari vasakpoolsed: sotsid ja rohelised jätsid lihtsalt hääletamata.

Ungari parlament võttis teisipäeval vastu resolutsiooni, millega lükatakse tagasi Euroopa Parlamendi 16. novembri otsus kohustuslike kvootide kohta varjupaigataotlejate ümberpaigutamisele. Resolutsioon võeti vastu 142 poolt- ja 3 vastuhäälega. Vastu olid 3 parteitut saadikut, vahendab Voice of Europe.
 
Islami- ja immigratsioonivastase valitsuserakonna Fidesz fraktsioonijuht Szilard Nemeth selgitas pressikonverentsil, et Euroopa Parlamendi otsus kohustusliku pagulaste ümberpaigutamise kohta sobitub piirideta ja rahvusteta Euroopa eestvedaja ning rahastaja George Sorose plaanidega. Nemethi sõnuli on need Ungari riiklike huvide ja rahva enamuse tahtega vastuolus. Seega Ungari ei saa neid kvoote aktsepteerida.
 
Kuigi resolutsiooni nn Sorose plaani sõnastuse osas oli opositsiooniga mõningaid sisulisi vastuolusid ja ideoloogilisi vaidlusi, võeti resolutsioon üksmeelselt vastu.
Ungari saatis sellega Euroopa Liidule järjekordse sõnumi: tehke mis plaane tahate, või kaevake kohtusse, aga Ungari pagulasi vastu ei võta!

Allikas: https://pagulaskriis.blogspot.com.ee/2017/12/muljetavaldav-uhtsus-95-protsenti.html?spref=fb

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP