RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 7. detsember 2017

MATTI ILVES: EESTLASED ON LÄINUD "AHNEKS"

Alles teatas "Vikerraadio" ühest ettevõtjast (nime ei avaldatud), kes lausus raadiole, et eestlased on läinud väga ahneks. Sest temal töötavad valgevenelased miinimumpalgaga 12 tundi päevas!

See on tegelikult tavaline Eesti ettevõtja, kes on valmis enda rahvast lõputult ekspluateerima ja kui enam ei saa, siis igatseb välistööjõu järele.
Eesti Tööandjate Keskliit põhjendab seda tavaliselt tööpuudusega IT-sektoris ja üldse haritud tööjõu vähesusega, aga tegelikult igatsetakse vaid odavat tööjõudu endistest NSV Liidu riikidest, peamiselt Ukrainast ja Valgevenest. Venemaalt üliodavat tööjõudu enam siia meelitada ei saa, sest seal lähenevad keskmised palgad ja elatustase (väljaarvatud pensionid) juba Eesti omadele.

Üldse paistab selle raadio näite puhul, et töökaitse (niipalju kui seda on) kehib meil vaid "häälekatele" eestlastele, ei teistele.
Sellise suhtumise pärast töötajatesse, elabki "Eurostati" teatel 2016. aastal Eesti elanikest 24,4 protsenti ehk 320 000 inimest vaesuspiiril või sotsiaalse tõrjutuse ohus. Jaa, veerand meie inimestest elab vaesuses, ning jätame siit välja need poliitkorrektsed E. Liidus kasutatavad sõnad.

Seepärast hoiab Eesti kindlalt esikohta Euroopa Liidus kõige suurema palgalõhega osariikde hulgas!

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP