RAHVUSLANE

Rahvuslane

reede, 8. detsember 2017

Tänan Teid annetuse eest!

Hea Matti Ilves!
Tahan Teid tänada annetuse eest summas 10 eurot, millega andsite oma tänuväärse panuse selleks, et saaksime levitada meie kalendrit “Kuidas jääda iseendaks?” koolides kõikjal üle Eesti.
Loodan väga, et koolidesse saadetuna aitab kalender panna noori inimesi mõtlema, mida tähendab olla eestlane ning millised on meie omanäolise kultuuri ning iseseisva riigi eeldused.

Minu kindla veendumuse kohaselt on selle teema noorte inimeste teadvusesse tõstmine väga oluline, kuna üha rohkem näeme, kuidas inimesi suunatakse elama võõra eeskuju järgi – see tähendab mitte iseteadvalt vastavalt sellele, mis on õige ja hea, vaid pigem nii-öelda vooluga kaasaulpivalt.
Just sellele probleemile juhtis Tammsaare väga teravalt ja järjepidevalt tähelepanu, rõhutades, et rahvuslik, riiklik ja kultuuriline iseseisvus nõuab pühendumist ja tööd, samal ajal kui massina kaasatriivimine tuleb iseenesest.

Saadame koolidele kalendrid laiali veel enne jõule, et uueks aastaks oleks need õpetajatele kättesaadavad ning kaunistaks klassiruume.
Olen juba mitu aastat lootnud, et saame oma töös panna rohkem rõhku noortele suunatud õpetlike materjalide koostamisele, levitamisele ja tutvustamisele. Paraku pole see aja ja ressursside puudusel siiani loodetud mahus õnnestunud. Seda enam tahaksin sellega plaani elluviimisega algaval aastal edasi liikuda.

Nagu eelnevatelgi aastatel, kavatsen ka tänavu pühade-eelsel ajal koos oma kaaslastega keskenduda sellele, et teha lõppevast aastast kokkuvõtteid ja seada järgmiseks aastaks sihte.
Usun, möödunud aasta läks meie sihtasutusele kokkuvõttes hästi ning et meie ühisel jõul tuleb ka järgmine aasta meile sama töine kui lõppev, võimaldades teha ära palju olulisi asju seistes selle eest, mida kalliks peame.

Loodan, et meie töö vajalikkust märkavad rohkemad inimesed ning et nende ja olemasolevate toetajate abil saame ära teha senisest veelgi enam, sest tegemist vajavaid asju on tõesti pidevalt palju rohkem kui aega ja energiat nendega tegelemiseks.
Seniks tunnen heameelt, et kalender teeb Teile ja Teie lähedastele rõõmu ning soovin Teile ilusat pühadeootuse aega.

Teid veel kord annetuse eest siiralt tänades
Varro Vooglaid
Juhatuse esimees

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP