RAHVUSLANE

Rahvuslane

kolmapäev, 6. detsember 2017

Jaak Madison: Eesti peab USA eeskujul loobuma osalemisest ÜRO migratsioonikokkuleppes

Ameerika Ühendriikide presidendi Donald Trumpi administratsioon teatas, et USA lõpetab ÜRO migratsioonikokkuleppes osalemise, sest see on ebajärjekindel ja vastuoluline.

Mullu 19. septembril võeti New Yorgis toimunud pagulas- ja rändekonverentsil vastu New Yorgi deklaratsioon. Sellega võtsid riigid muuhulgas kohustuse tugevdada positiivset panust, mida annavad migrandid vastuvõtvate riikide majanduslikule ja sotsiaalsele arengule. Ühtlasi mõistis deklaratsioon hukka ksenofoobia pagulaste ja migrantide suhtes.

Riigikogu Euroopa Liidu asjade komisjoni aseesimees Jaak Madison rõhutab, et  Ameerika Ühendriikide otsus on tähtis kogu maailmale. See näitab Madisoni hinnangul USA iseotsustamise võimekust ja iseseisva migratsioonipoliitika ajamist.

“USA tugevdab president Trumpi juhtimisel oma suveräänsust ja tõkestab globalistliku agendat. Loobumine migratsioonikokkuleppest peab olema eeskuju ka Eesti välispoliitikale. Ainult Eesti otsustab, milline migratsioonipoliitika on meie huvides, mitte ei tee seda ÜRO või keegi kolmas,” lausus Madison.

Madison lisas, et eelmisel aastal sõlmitud kokkulepe, kus Eesti esindajateks olid president Toomas Hendrik Ilves ja välisminister Jürgen Ligi, on pannud Eestile kohustuse rahastada propagandat, milles näidatakse majandusmigrante positiivses valguses ja soodustatakse multikultuursuse levikut ka Eestis.

“New Yorki deklaratsioon võib olla vastuolus meie põhiseadusega, mis käsitleb Eestit kui rahvusriiki, sest ÜRO poliitika on selgelt vasakliberaalne ja keskendunud rahvusriikidele vastandumisele,” lõpetas Madison.

Allikas: http://uueduudised.ee/uudis/maailm/jaak-madison-eesti-peab-usa-eeskujul-loobuma-osalemisest-uro-migratsioonikokkuleppes/

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP