RAHVUSLANE

Rahvuslane

neljapäev, 28. juuli 2011

Aldo Roomere: Quo vadis, eurokaristamatus?

alt




Luksusvangla, kuhu ilmselt lähiajal siirdub meeldivalt olesklema ja kõiki mugavusi nautima massimõrvar Anders Breivik, on kõike muud kui karistusasutus. Kui võrrelda seda Eesti vanadekodude, lastekodude või keskmise kohalku pensionäri elutingimustega, siis tekib tunne, et karistusalused on kõik meie „heaoluühiskonna“ poolt hüljatud seadusekuulekad ja ausad inimesed, kurjategijaid aga koheldakse kui kuningaid. Hooldushaiglate olukorrast ma pigem siinkohal ei iitsatakski.
Sellist kohtlemist õigustab üliultraliberaalselt litsilööv europoliitika võimaldamaks seadusega pahuksisse sattunuile valutut ja kiiret taaslõimumist normaalse ja seaduskuuleka elukeskkonnaga pärast karistuse kandmist. Oma mets vanglaterritooriumil, kus saab koos naisvangivalvuritega lõbusalt puude vahel peitust mängida ja siivutuid ettepanekuid teha, avarad ja mitmekesised sportimisvõimalused, millest enamik tavainimestest vaid unistada võib, hubased toad koos vanniga(!) kõledate kongide asemel, internet ja viimse peal lameteler. Ning sellises sanatoorse kallakuga mugavusvanglas peesitavad muretult Norra kõige jälgimad ja ohtlikumad kurjategijad!
Mida võib tuua meile tulevik, mis poliitikute soravatele ja pidevalt vulinal voolavatele valedele toetudes pole üdsegi tume? Kurjategijad valitsevad rõhuval enamusel meie planeedist juba täna. Homme on pilt veelgi hullem ning ülehomsele mõeldes tõusevad isegi tagumikukarvad turri, juustest rääkimata. Tendents tüürib täiega sinna, et normaalne ja aus eluviis tunnistatakse lähiaastail taunitavaks ja kuritegelikuks, kurjategijad aga saavad kõik õigused, eelised ning „väljakutsed“ ja võimalused, kuna nad moodustavad monoliitse vähemuse, kelle õigusi tuleb kaitsta, tunnustada, tolereerida, austada ja eeskujuks võtta.
Maalin siinkohal kena pildi eeskujulikust vanglast aastal 2035:
Spaa-tüüpi luksuslik lõbustus- ja lõõgastusvangla, kuhu suunatakse sarimõrvarid, hulgivägistajatd, lapsetapjad, pedofiilid, veripilastajad-ematapjad, oma lapsi müüvad sutenöörid, sadistidest sarikurjategijad jpt. Vangla laiub 7000 ha territooriumil, millest metsa ja kõrghaljastusega kaetud 1/3, teise kolmandiku hõlmab tipptasemel golfiväljak koos õppe- ja treeningplatsidega algajatele. Territooriumil on 7 järve ja seda läbib jõgi, kõigil veekogudel saab kasutada nii aeru- kui mootorpaate ja kaatreid. 24 tenniseväljakut, neist 8 sisehallis, kergejõustikustaadion ja 2 eraldi jalgpalliväljakut. Lasketiir harjutamiseks raske- ja kergrelvadest nii välis- kui sisetingimustes. Pärast vastavat instruktaaži ja kursuste läbimist on vangidel lubatud kanda isiklikku relva, kuid seda vaid vabal ajal, mis moodustab 16 tundi ööpäevast. 8 tundi on uneaeg ning selleks ajaks loovutatakse relvad spetsiaalsesse relvahoidlasse.
Poksihall koos 60 ringi ning 80 täisvarustuses treeningsaaliga, kus on võimalik harrastada ka kõiki marshal arts´i liiki võitlusstiile. Vilunud treenerid palgatakse nii vangide hulgast kui väljastpoolt.
Eraldi õppeklassid varastele ja röövlitele, õpetamaks neile puhtaid, valutuid ning märkamatuid stiile, et ohvreid võimalikult vähe ja lühikast aega tülitada, samas ise maksimaalset kasu lõigates.
Helikopterite maandumisplatsid kõikide vanglakompleksi hoonete katustel, et vähimagi ohu tekkimisel vangide elule saaks nad kiiresti evakueerida.
Keskne hoone on 180 000 ruutmeetrise põhiplaaniga 9-korruseline hiigelspaa, esimesel korrusel on suur bassein koos 100 eraldiasetseva soome saunaga ning massaažikabinettidega, rõhuga erootilisel massaažil, mida teevad Taist palgatud imekaunid teismelised neiud. Eraldi kompleks homodele, kus on võimalik harrastada kõikvõimalikke rõvedusi. Pole unustatud ka zoofiile, nekrofiile, koprofaage ning teisi hääbumakippuvaid ja õnnetuid vähemusi. Spaa ülejäänud 8 korrust on täidetud privaatbasseinide, -saunade, hiigelsuurte mullivannide ning muude samalaadsete tervislike kabinettide ja saalidega, kus saab harrastada rühmaseksi, sado-maso-vesi-kusi-väljaheitemänge jms. Loomulikult on 1000 tuba ja hoonekompleksi perede kokkusaamiskohtadeks või nende kohapeal loomiseks pikema või lühemaajalise eesmärgiga.
Väljastpoolt tulnud külastajaile on kõik need rõõmud samuti avatud alates hommikul kella 10-st, et mitte segada vangide hommikueinet, mis sageli 2 tunni pikkuseks venib, sest gurmaansest menüüst pole end sugugi kerge läbi närida. Väliskülastajaile lõpeb terviseasutuste ja spordisaalide kasutusaeg kell 18, sest siis algavad vangidele mõeldud meelelahutslikud etendused ja kontserdid, mis on tavainimeste jaoks hinnalt kättesaamatud. Öörahu algab vangi enda poolt kehtestatud ajal ja tal on võimalus seda vastavalt soovile nihutada.
Nõnda on garanteeritud, ET juba mõne aasta möödudes soovib absoluutselt iga mittekurjategija saada korralikuks kurjategijaks, seega on garanteeritud ka ühtne ja suurepäraselt funktsioneeriv, korrastatult organiseerunud kõrgkuritegelik ühiskond, milles elamisest juba praegu unistab särasilmselt anders breivik.

0 kommentaari:



Eesti Vabadussõjalaste Liit


TIIBET VABAKS!

  © Blogger template Ramadhan Al-Mubarak

Back to TOP